Sjuksköterska, kirurgkliniken

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig att tillsammans med oss arbeta i team för en trygg och säker vård för våra patienter. Du medverkar i pre- och postoperativ behandling av patienter, både inom elektiv och akut kirurgi. Du kommer att ha placering på avdelning 6 eller 7, här vårdas patienter efter kirurgiska ingrepp inom urologi, bröst, maligna melanom, allmänkirurgi och colorektala ingrepp. Kirurgklinikens tre vårdavdelningar har ett gott samarbete och hjälper varandra vid semestrar och frånvaro och så småningom kommer du att introduceras på samtliga avdelningar. Genom detta kommer du att få en helhetsbild av kirurgisk omvårdnad, samt lära känna alla medarbetare på avdelningarna. Vi har även ett nära samarbete med klinikens stomiterapeut och bröstsjuksköterskor samt med sjukgymnast och dietist.

Du kommer att få ett spännande arbete dag/kväll/helg där ingen dag är den andra lik.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet. Teamarbetet är viktigt hos oss och vi förutsätter att du är flexibel och bra på att samarbeta. Du är trygg och stabil i pressade situationer och kan fokusera på rätt saker. Vi värdesätter din förmåga att se relationer i sitt rätta perspektiv, och kan skilja på det personliga och professionella. I mötet med patienter och anhöriga är du empatisk och kan sätta dig in i dennes perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Det är meriterande om du har erfarenhet eller vidareutbildning inom kirurgi. Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. Totalt arbetar drygt 200 personer, varav cirka 90 sjuksköterskor vid kliniken. Sedan några år tillbaka är Kirurgklinikerna i Kalmar och Oskarshamn en gemensam klinik. I Kalmar förläggs avancerad kirurgi, och i Oskarshamn bedrivs verksamhet som normalt inte förväntas kräva intensivvård.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/438

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

6

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-08-23

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lena Ingvarsson, Avdelningschef

0480-44 80 42
Upplysning om tjänsten

Eva Galliger, Avdelningschef

0480-44 80 41
Upplysning om tjänsten

Annika Nordström, Vårdförbundet

0480-811 34

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30