Sjuksköterska, Kirurgkliniken Oskarshamn

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, Kirurgkliniken Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 24 mars.

Vi erbjuder

På kirurgkliniken i Oskarshamn erbjuder vi en arbetsdag som skiftar i både innehåll och utmaningar där du är en självklar del av patientens vård. På avdelningen och mottagningen arbetar många olika yrkeskategorier i team med patienten i centrum. Hela teamet arbetar med målsättningen kvalitet och kompetens i varje möte. Fokus ligger på att utveckla och driva en effektiv vård utifrån patientsäkerhet. Dina kommande arbetsuppgifter innebär avdelningsarbete vilket kräver att du har en god förmåga att arbeta självständigt samt att kunna hålla många bollar i luften samtidigt. Arbetstiden är enligt schema måndag till fredag dag, kväll och natt.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av kirurgisk omvårdnad. Du bör vara ansvarsfull, flexibel, stresstålig och ha god samarbetsförmåga. Det är av vikt att du kan arbeta självständigt samt har förmåga att informera och kommunicera väl i tal och skrift.
Vi söker dig som är positiv och som vill vara med och utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kirurgkliniken eftersträvar att följa med i utvecklingen och att ligga i framkant när det gäller ett gott flöde med patienten i centrum. Kliniken bedriver en bred verksamhet i Kalmar och Oskarshamn indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. I Oskarshamn finns en vårdavdelning som bedriver elektiv kirurgi måndag till fredag samt en allmänkirurgisk mottagning. Totalt arbetar drygt 200 personer på kliniken varav cirka 30 i Oskarshamn.

Läs mer om Region Kalmar län som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2018:166

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Heltid

Sysselsättningsgrad:

Tillsvidareanställd

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Upplysning om tjänsten

Linda Axelsson

1:a linjens chef

0491-782406
Upplysning om tjänsten

Sanna Larsson

Facklig företrädare Vårdförbundet

0491-782 143

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0480-841 59

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Vanliga frågor
Uppdaterad 25 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet