Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Sjuksköterska kirurgi

Sjuksköterska kirurgi

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Är du intresserad av ett uppdrag där dina insatser gör skillnad varje dag! 
På kirurgkliniken avdelning två erbjuder vi utvecklande och stimulerande uppdrag som sjuksköterska, du ingår i en härlig arbetsgrupp där du får möjlighet att arbeta brett med patienter som vårdas hos oss på kirurgavdelningen. Du träffar patienter som är i behov av såväl akut omhändertagande som postoperativ vård efter att ha drabbats av åkommor som tarmvred, blindtarmsinflammation, kolorektalcancer, gallsten eller andra besvär från mag-tarmkanalen. På avdelningen vårdas även patienter som genomgått elektiva, planerade operationer samt patienter från öron-näsa-hals kliniken som är i behov av postoperativ vård. Du kommer att erbjudas en anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter och har även tillgång till kompetenta och trevliga kollegor!

Vi söker

Är du intresserad av det spännande området kirurgi, drivs av att lära dig nytt, vill bidra till verksamhetens utveckling samt är legitimerad sjuksköterska, då har vi ett spännande uppdrag för dig! För att trivas hos oss uppskattar du att arbeta i team, ser samarbete som en självklarhet och är  trygg som person, vilket är en tillgång i din roll. Vi tror att du är lösningsfokuserad och ser möjligheter i olika situationer. För oss är trivseln på arbetsplatsen mycket viktigt, därför värnar och hjälper vi varandra, bidrar till god stämning och arbetar för en stödjande och välkomnade kultur. Hos oss arbetar du i regel dag, kväll och natt, vilket ger dig en flexibilitet i ditt uppdrag. Vi är nyfikna på dig - varmt välkommen med din ansökan till att bli en i gänget! 
Vi tillämpar löpande urval, tillsättning av tjänsten kan komma ske före sista ansökningsdag.

Vår arbetsplats

Vi arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus. Arbetet är varierande och du ges möjlighet att utvecklas med hjälp av både sjuksköterskor och läkare, som vi har ett nära samarbete med och är mycket uppskattat. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en både stöttande och välkomnade kultur liksom god stämning. Goda möjligheter finns till vidareutbildningar inom kirurgi, utifrån intresse och behov. Alla erbjuds en mentor på arbetsplatsen. Västerviks sjukhus präglas av korta kontaktvägar som underlättar samarbetet kring patienten vilket är en av våra stora styrkor. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/883

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-18
Upplysning om tjänsten

Dan Olsson, avdelningschef

0490-87242
Upplysning om tjänsten

Vårdförbundet

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30