Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Sjuksköterska, kirurgi

Sjuksköterska, kirurgi

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Är du intresserad av ett uppdrag i vackra Västervik där dina insatser gör skillnad varje dag!
På kirurgkliniken, avdelning ett erbjuder vi utvecklande och stimulerande uppdrag som sjuksköterska. Du kommer ingå i en härlig arbetsgrupp där du  får arbeta brett med patienter som vårdas hos oss på kirurgavdelningen. Våra patienter är i behov av såväl akut som postoperativ vård efter att ha drabbats av och opererats för åkommor inom allmän kirurgi, urologi, kärlkirurgi. Operationerna kan vara såväl planerade som akuta, våra patienters behov omfattar såväl akut omhändertagande som vård i livets slutskede. Uppdraget är varierande, du får möjlighet att utvecklas med hjälp av andra kompetenta sjuksköterskor och läkare som gärna delar med sig av sin kunskap. Vi värnar om varandra, hjälper varandra, har en stödjande och välkomnade kultur samt en god stämning. Är du särskilt intresserad av området kirurgi finns möjligheter till vidareutbildningar inom disciplinen. Beroende på tidigare arbetslivserfarenhet och dina önskemål erbjuds du både en mentor och en anpassad introduktion som brukar vara uppskattat.

Vi söker

Är du intresserad av det spännande området kirurgi, drivs av att lära dig nytt, vill bidra till verksamhetens utveckling samt är legitimerad sjuksköterska, då har vi ett spännande uppdrag för dig! För att trivas hos oss uppskattar du att arbeta i team, ser samarbete som en självklarhet och är trygg som person, vilket är en tillgång i din roll. Vi tror att du är lösningsfokuserad och ser möjligheter i olika situationer. För oss är trivseln på arbetsplatsen mycket viktigt, därför värnar och hjälper vi varandra, bidrar till god stämning och arbetar för en stödjande och välkomnade kultur. Hos oss arbetar du i regel dag, kväll och natt, vilket ger dig en flexibilitet i ditt uppdrag. Vi är nyfikna på dig - varmt välkommen med din ansökan till att bli en i gänget!
Vi tillämpar löpande urval, tillsättning av tjänsten kan komma ske före sista ansökningsdag.

Vår arbetsplats

En god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus för oss. Arbetet är varierande och du ges möjlighet att utvecklas med hjälp av både sjuksköterskor och läkare, som vi har ett nära samarbete med och är mycket uppskattat. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en både stöttande och välkomnade kultur liksom god stämning. Västerviks sjukhus präglas av korta kontaktvägar som underlättar samarbetet kring patienten vilket är en av våra stora styrkor.
Är du intresserad av att flytta till Västerviks kommun - läs mer här.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/873

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-11
Upplysning om tjänsten

Anneli Lyberg, avdelningschef

0490-87802
Upplysning om tjänsten

Em Eklöv, vårdförbundet

0490-86141

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30