Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska kirurgkliniken avd 1

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter och du får som sjuksköterska hos oss en bred kompetens inom ditt yrke.

 Du har ett nära samarbete tillsammans med övriga Sjuksköterskor på avdelningen samt andra yrkesprofessioner.

Vårdavdelningen är uppdelad i tre vårdlag fördelat på 20 vårdplatser måndag - fredag och 16 vårdplatser lördag och söndag.

Vi arbetar dag/kväll/natt i rotationstjänstgöring med individuella scheman.

Vi söker

Legitimerad Sjuksköterska.

Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Viktiga personliga egenskaper som vi värdesätter är att kunna arbeta självständig och vara flexibel.

Vi välkomnar både dig med erfarenhet och dig som är nyutexaminerad.

Vår arbetsplats

På avdelning 1 får du bredden inom kirurgi som innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede.

Vi arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus. Vårdavdelning 1 har 20 vårdplatser och här får patienter vård och omsorg som genomgått allmän kirurgi, urologi eller kärlkirurgi. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du ges möjlighet att utvecklas i din takt med hjälp av både Sjuksköterskor och Läkare. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnade kultur och god stämning. Goda möjligheter finns till vidareutbildningar inom kirurgi. Mentor på arbetsplatsen erbjuds alla.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/996

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-15
Upplysning om tjänsten

Anneli Lyberg, Avdelningschef

0490-87802
Upplysning om tjänsten

Em Eklöv

0490-86141

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30