Sjuksköterska Kirurg och Urologmottagningen

Region Kalmar

Vi erbjuder

Som kirurgsjuksköterska är du ansvarig för den kirurgiska väntelistan på kliniken. Du bedriver även viss egen sjuksköterskemottagning, som bland annat innefattar injektioner, omläggningar, vissa uppföljningar efter operationer mm. Du har daglig telefonrådgivning till patienter men ger även många råd till kommun och primärvård.

Vi arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus. Vi erbjuder ett varierande arbete där du ges möjlighet att utvecklas i din takt med hjälp av både sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnade kultur och god stämning.

Goda möjligheter finns till vidareutbildningar inom kirurgi.

Vi söker

I denna tjänst söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Arbetet är självständigt och en bred yrkeserfarenhet behövs för denna uppgift, erfarenhet och intresse för kirurgi är meriterande.

Du är strukturerad, engagerad samt målinriktad och vill vara med och utveckla vår verksamhet i framtiden. Som person är du stabil, uppmärksam och serviceinriktad i ditt sätt att vara och att bemöta andra. Du har en förmåga att se människor där de är samt är lyhörd och arbetar bra tillsammans med andra.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/384

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-10-20

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Irene Jakobsson, Avdelningschef

0490-868 93

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 21 oktober 2019 Lämna synpunkter på innehållet