Sjuksköterska, Infektion

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete på vår samvårdsavdelning där både infektion-och öron patienter vårdas.Du som sjuksköterska får en bred kompetens inom ditt yrke. Avdelningen har dygnet runt verksamhet och vi strävar efter en god och jämlik vård med hög kvalite samt medarbetare med ändamålsenlig kompetens. Både omvårdnadsmässigt och medicinskt kan arbetsuppgifterna förändras snabbt beroende på vilka patienter som vårdas för tillfället. Efter ett års erfarenhet på infektionskliniken är du dubbelkompetent och kan handha både infektions - och öron patienter. Det finns flera utvecklingsmöjligheter och ansvarsområden att engagera sig inom, till exempel patientsäkerhet, beredskapsteam, studenter etc. En ytterligare möjlighet till utveckling kan vara att bli samordnare, då ansvarar man bl.a för att fördela våra vårdplatser, dagligt ansvar för LINK och vara en tillgång för övrig personal. Möjlighet att vidareutbilda sig inom infektionsvård efter några års erfarenhet finns.Vi söker

Vi söker dig som är  legitimerad sjuksköterska och som vill vara delaktig i arbetet på vår samvårdsavdelning. Du kan vara nyutexaminerad sjuksköterska alternativt sjuksköterska med några års erfarenhet. Vi erbjuder individuell introduktion när du börjar hos oss. Som person är du flexibel, strukturerad samt har god samarbetsförmåga  Som person är du flexibel, strukturerad samt har god samarbetsförmåga. Du behöver även kunna hantera stress samt ha en förmåga att göra snabba prioriteringar med gott omdöme och fatta beslut utifrån patientens bästa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vår arbetsplats

Infektionskliniken är länsövergripande och har ansvar för högspecialiserad infektionsvård i alla åldersgrupper. Utöver infektionspatienter vårdas patienter med öron-näs och halssjukdomar på avdelningen. Engagerade och ansvarstagande medarbetare finns på kliniken samt en bra teamkänsla mellan professionerna. Vi har ett välkomnande klimat för ny personal med ny introduktion. Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/15

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-04-30
Upplysning om tjänsten

Annika Johansson

0480-899 47
Upplysning om tjänsten

Malin Carnesten, Vårdförbundet

0480-81141

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30