Sjuksköterska dagkirurgi

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Som sjuksköterska har du en viktig roll i vårt team. Du kommer främst att arbeta med övervakning och omvårdnad av patienter inför och efter dagkirurgiska och endoskopiska ingrepp samt efter slutenvårds ingrepp. Vi arbetar med elektiv verksamhet inom kirurgi/urologi, endoskopi, ortopedi samt delvis mot medicin och tandvård. Arbetstiden är måndag till fredag.

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet och söker nu dig som vill vara med oss i detta arbete.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har utbildning inom intensivvård eller anestesisjukvård. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Viktiga personliga egenskaper som vi värdesätter är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Operationsenheten är en del av Akutkliniken och innefattar dagkirurgi, endoskopi och sterilteknisk enhet. Vi har fem operationssalar och tre endoskopi salar som alla är utrustade med den senaste tekniken.

Urval sker löpande.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF On:2019:25

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-04-14

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Pernilla Petersson

Facklig företrädare Vårdförbundet

0480-448881
Upplysning om tjänsten

Lise-Lotte Pettersson

Avdelningschef

0491-782539

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30