Sjuksköterska Blodcentralen Oskarshamn

Diagnostiskt centrum

Vi erbjuder

Varmt välkommen att jobba hos oss! Vi erbjuder ett stimulerande, utvecklande, flexibelt och inspirerande arbete med stora möjligheter till fördjupad kunskap och ökat ansvar. Arbetsuppgifterna varierar mellan teori och praktik och går ut på att säkra blodförsörjningen inom Region Kalmar län
med blodgivare, patientsäkerhet och produktkvalitet i fokus. Vi möter friska blodgivare, gör
självständiga helhetsbedömningar av hälsa och lämplighet och utför tappning. I arbetsuppgifterna ingår också att möta och ta blodprover på patienter som kommer för provtagning på klinisk kemi.

Vår verksamhet är en viktig del i vårdkedjan och vi har verksamhet dygnet runt. Arbetstiderna för aktuell tjänst är dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Vi söker dig som är stolt legitimerad sjuksköterska! Du är en noggrann, social och positiv som gärna tar dig an utmaningar. Du är engagerad, tar initiativ och bidrar till att utveckla verksamheten.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom området.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi kommer tillsätta ett vikariat 1 år.

Vår arbetsplats

Klinisk kemi och transfusionsmedicin finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vi är totalt ca 120 medarbetare som arbetar i en ackrediterad verksamhet med högt ställda kvalitetsmål och fokus på allas delaktighet. På avdelningen i Oskarshamn arbetar ca 20 medarbetare från olika yrkeskategorier. Vi är ett bra gäng som ser fram emot att få nya kollegor!
Arbetsglädje och gemenskap är viktigt för oss.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi är en del av Diagnostiskt centrum, som består av 260 medarbetare som årligen utför fler än fem miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi arbetar inom enheterna Klinisk patologi, Klinisk mikrobiologi, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk fysiologi och nuklearmedicin, Smittskydd och Vårdhygien samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ett vetenskapligt kompetenscentrum och aktiva inom flera forskningsområden. Vår länsövergripande verksamhet finns på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Diagnostiskt centrum är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/365

Placering/enhet:

Diagnostiskt centrum

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-05-26
Upplysning om tjänsten

Annika Edvinsson Avdelningschef

0491-78 23 30
Upplysning om tjänsten

Jelena Kulander Vårdförbundet

0491-782323

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 12 maj 2021 Lämna synpunkter på innehållet