Sjuksköterska, Beroendemottagningen Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi hanterar olika typer av beroende där psykiatrisk samsjuklighet oftast ingår. Du kommer att möta patienter i olika åldrar, livssituationer och med varierad bakgrund och olika behov av stöd och behandling. Du arbetar i vårt team men kommer även att upprätthålla självständiga kontakter och behandlingsuppföljningar. Du kommer att etablera och ha kontakt med vårdgrannar bl.a. frivård, kriminalvård, arbetsförmedling, kommuner och andra samhällsorgan. En stor del av yrket handlar om att utreda patienter för LARO och samtalsbehandling. Som sjuksköterska ingår även uppgifter av medicinsk behandling.

Vi söker

Du är leg sjuksköterska helst med VUB psykiatri. Vi ser det som meriterande med steg 1 kompetens inom KBT, flera års erfarenhet av psykiatrisk vård. Vidare är det meriterande med ASI, som vi använder som del i utredningen inför LARO. Du trivs med att arbeta både i team och enskilt vilket innebär att du också känner dig trygg vid att fatta egna beslut i arbetet. Då du kommer att arbeta med patienter i utsatta situationer krävs att du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Arbetet kräver att du tar egna initiativ, planerar, organiserar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är flexibel och kan hantera flera saker samtidigt och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med teamet där du är med och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du värdesätter ett respektfullt bemötande och professionellt förhållningssätt, vilket innebär att tydligt agera efter de riktlinjer som finns för verksamheten.

Vår arbetsplats

Psykiatrin i Södra Kalmar län tillhör Psykiatriförvaltningen inom Region Kalmar län och består av en akutmottagning, öppenvård i Kalmar och Nybro, slutenvård med 37 vårdplatser, och tre behandlingsenheter. På kliniken arbetar läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer, socionomer, psykoterapeut, medicinska sekreterare med flera.

Vi genomför urval och intervjuer löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan.


 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/693

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-11-30

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Michael Franzén, Enhetschef

0480-815 47
Upplysning om tjänsten

Sara-Lisa Ekedahl, Sjuksköterska

070-751 52 72

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 november 2020 Lämna synpunkter på innehållet