Sjuksköterska, barn

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett varierande, utvecklande och fantastiskt roligt arbete på barnkliniken avdelning 25!

Vi som jobbar på kliniken tycker det är viktigt att ge ett gott bemötande, skapa delaktighet och tillit, vi har ett lärandeklimat och utbyter kunskap och erfarenheter. Vi har ett familjefokuserat arbets- och synsätt, där familjen kring det sjuka barnet är en självklar del i vårdarbetet. Vår målsättning är att ge individuell vård till varje barn utifrån barnets egna speciella behov. Alla medarbetare är lika värdefulla i teamet. På avdelningen möter vi barn och ungdomar med varierande diagnoser där du som sjuksköterska behöver kunna lite om väldigt mycket.

Tjänstgöringen på avdelning 25 innefattar specialistvård till patienter som har behov av slutenvård under hela dygnet, årets alla dagar. I arbetsuppgifterna ingås även placering på medicinsk barnakut. 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från tidigare arbete med barn och ungdomar alternativ specialistutbildning inom barn- och ungdomsvård. Vi söker dig som vill vara med och utveckla avdelningen. Som person är du serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga och ser en stor vinst i att kunna arbeta både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekrytering och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vår arbetsplats

Barn- och ungdomskliniken, avdelning 25 ger specialiserad vård till alla barn och ungdomar 0-18 år. På kliniken har vi mottagningsverksamhet, egna slutenvårdsplatser samt en egen akutmottagning i moderna och välutrustade lokaler. På kliniken arbetar drygt 140 medarbetare.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1127

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-16
Upplysning om tjänsten

Birgitta Pettersson, Avdelningschef

0480-44 82 45
Upplysning om tjänsten

Emma Eskelinen, Vårdförbundet

0480-81 000 vxl
Upplysning om tjänsten

Annie Johansson, Vårdförbundet

0480-81 000 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30