Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Sjuksköterska barn

Sjuksköterska barn

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Tycker du om och vill möta både barn och ungdomar i ett omväxlande och stimulerande arbete, då har vi jobbet för dig! Arbetet på kliniken bedrivs i team som består av läkare, sjuksköterskor och barnsköterskor, ni har också ett nära samarbete. Hos oss får du möjligheten att jobba många olika specialiteter t ex inom ortopedi, kirurgi, öron-näsa-hals, det ger en spännande möjlighet till variation i ditt arbete, du kommer att möta och lära om många olika medicinska tillstånd och områden.  Vi är en mindre klinik, det medger stor möjlighet att påverka med korta beslutsvägar. Arbetstiderna ger dig också en variation med arbete dag/kväll/natt samt helg.

Vi söker

Vi söker dig som har ett genuint intresse för hälso-och sjukvård för barn och ungdomar samt är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom barn- och ungdomsvård. Vi värdesätter ditt stora engagemang för barn, ungdomar och deras familjer. Du är noggrann, strukturerad och har en god samarbetsförmåga samt kan hantera olika situationer som kan uppstå i arbetet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar samt neonatalvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med klinikens värdeord: omtanke, bemötande och skicklighet. Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Vi tillämpar löpande urval, tillsättning av tjänsten kan komma ske före sista ansökningsdag.

Vår arbetsplats

Vår arbetsplats kännetecknas av ett gott arbetsklimat där vi tar väl hand om varandra. Vi har ett nära samarbete mellan de olika professionerna och lägger stor vikt på kontinuerligt lärande i form av internutbildningar. Barn- och ungdomsklinikens uppdrag är att ta emot barn i åldrarna 0-18 år. Kliniken är specialiserad på somatisk vård som omfattar medicinsk utredning, behandling och omvårdnad. Uppdraget omfattar hela bredden av barnmedicinska problem samt slutenvård inom kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron samt i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri.
Kliniken består av två öppenvårdsavdelningar och en vårdavdelning. Vårdavdelningen har 12 vårdplatser fördelat på sju avdelningsplatser och fem neonatalplatser. Här finns även dagsjukvård, barn-och ungdomsmottagning samt sjukhusskola. Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande.

Är du intresserad av att flytta till Västerviks kommun - läs mer här.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/533

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-27
Upplysning om tjänsten

Malin Dahl, avdelningschef

0490-86731
Upplysning om tjänsten

Emelie Sallermo, Vårdförbundet

0490-86718

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30