Sjuksköterska AnorexiBulimiCenter, Västervik

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi söker nu en sjuksköterska till mottagningen i Västervik.

Du kommer tillsammans med läkare vara företrädare för somatisk kompetens i det multidisciplinära teamet. Du kommer ansvara för provtagningar och arbeta miljöterapeutiskt i Dagsjukvården. Arbetet innebär också handledningsuppdrag gentemot samverkanspartners samt terapeutiskt arbete i form av samtalskontakter.
Målgruppen är barn, ungdomar och vuxna samt deras familjer. Enheten arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där psykologiska, biologiska och relationella faktorer tillmäts lika värde. Enheten består av multidisciplinärt sammansatta team där företrädare för olika behandlingsinriktningar och specialkunskaper samverkar. Varje medarbetare bidrar med sin specialkompetens.

Vi söker

Sjuksköterskeexamen. Meriterande om Du har vidareutbildning i psykiatri (har Du inte det erbjuder arbetsgivaren utbildning). Har Du inte erfarenhet av att ha arbetat med ätstörningar tidigare erbjuder arbetsgivaren utbildning inom området. Du bör vara nyfiken och ha en god initiativförmåga. Du bör vara lätt att samarbeta med samt ha en förmåga till att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

AnorexiBulimiCenter (ABC) är en specialistenhet för utredning och behandling av ätstörningar. Organisatoriskt utgör vi en egen basenhet och har Kalmar län som upptagningsområde. Enheten har två mottagningar en i Kalmar och en i Västervik.

Placering: AnorexiBulimiCenter, Nygatan 10, Västervik

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/249

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-04-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Margareta Olsson, Enhetschef

0480-844 61 alt. 070-306 85 98

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 10 april 2020 Lämna synpunkter på innehållet