Sjuksköterska Akutkliniken

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Till vår akutvårdsavdelning söker vi nu dig som vill arbeta som sjuksköterska i en stimulerande och spännande miljö med variation och där du ges möjlighet till utmaningar och utveckling. 

Till oss kommer de sjukaste patienterna och därför behöver vi medarbetare med olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Du ges här möjlighet att få vara med att bidra med din kompetens och erfarenhet för fortsatt utveckling av enheten.

Vi har ett öppet klimat och förhållningssätt gentemot varandra och våra patienter. Arbetsmiljön du erbjuds är spännande, bitvis stressig samtidigt som den är otroligt rolig och utmanande. Våra arbetstider ger stora möjligheter till variation då vi finns tillgängliga dygnets alla timmar, årets alla dagar. Hos oss finns möjlighet till rotationstjänstgöring och individuell schemaläggning.

Kompetensutveckling är något vi värnar om och arbetar kontinuerligt med och detta formas utifrån såväl dina egna som verksamhetens behov.

Vi söker

Vi söker dig som är leg sjuksköterska med erfarenhet av intensivvård, intermediärvård, akutsjukvård eller likvärdigt och som känner dig redo att pröva på något nytt. Du får hos oss en anpassad introduktion, baserad på dina tidigare erfarenheter samt upplärning för att ta hand om patienterna som vårdas på intermediärvårds plats. Du är en person som bemöter människor med hjärta och värme samtidigt som du är professionell i din yrkesroll.
Du har ett strukturerat och stabilt arbetssätt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och värnar om dina medarbetare. Du drivs av ett engagemang och viljan av att ständigt förbättra, utveckla och förändra.
En förutsättning för att du skall trivas hos oss på AVA är att du äger förmågan av att göra snabba prioriteringar med patienten i fokus. Arbetet kan växla snabbt och då krävs det att du kan vara flexibel samtidigt som du är initiativtagande för att lösa den situation som uppstår.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Vår arbetsplats

Vår avdelning har två intermediärvårdsplatser där patienter vårdas som är för sjuka för vanlig vårdavdelning, men inte kräver intensivvårdsplats.
På avdelningen finns också fyra intagningsplatser där patienter vårdas kortare tid i väntan på hemgång eller plats på avdelningen.
Avdelningen utför även en del åtgärder där patienterna behöver lättare sedering. Till exempel TEE, lumbalpunktion och elkonvertering.
Som sjuksköterska på vår avdelning förväntas du också ingå i sjukhusets larmteam som kallas till sjukhusets övriga avdelningar när en patient behöver akut hjälp. Du förväntas också ingå i teamet som stabiliserar den svårt sjuka patienten inför transport till intensivvårdsplats på annan ort.

Hör av dig så berättar vi gärna mer om oss, hur det är att arbeta här samt hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som Sjuksköterska! Vi bokar gärna ett möte där du får komma och hälsa på oss och se avdelningen.

Varmt välkommen till oss och vi ser fram emot din ansökan! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/87

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-03-31
Upplysning om tjänsten

Kristin Axelsson Avdelningschef AVA

0491-78 27 12
Upplysning om tjänsten

Linnéa Erlandsson, Vårdförbundet

0491-78 21 41

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30