Sjuksköterska - GynUva

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du ett spännande och varierande jobb som allmänsjuksköterska på vår uppvakningsavdelning för gynoperation. Vi erbjuder dig ett roligt och lärorikt arbete där du får chans att ta mycket ansvar och göra stor skillnad för patienter och anhöriga. I dina uppgifter ingår att övervaka patienter postoperativt men även att förbereda patienter både inför operation och inför hemgång. Du spelar en viktig roll när det kommer till informationen som patient och anhöriga får med sig hem från vistelsen.

Dina arbetstider är för närvarande förlagda dagtid måndag-fredag.

 

Vi söker

Vi söker dig som gillar att självständigt organisera och genomföra ditt arbete. Du är en person som är trygg i din profession och som har lätt för att kommunicera med andra, såväl kollegor som patienter och anhöriga. Du tycker om snabba ryck och blir inte stressad av att växla tempo utifrån situation. Till denna tjänst söker vi dig med några års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska, tidigare erfarenhet av arbete på uppvakningsavdelning ses som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vår arbetsplats

På gyn-operation utförs gynekologiska operationer och kejsarsnitt, dessutom utförs öronoperationer för barn, kirurgi och ortopedi hos oss vilket ger en variation bland både patienter och anhöriga. Vår arbetsplats ligger placerad i anslutning till förlossningen och kvinnoklinikens vårdavdelning, vi har tre operationssalar där en alltid står redo för akuta kejsarsnitt. Gynuppvakningsavdelningen har 4 platser och i anslutning till dem ligger 3 pol-hytter.

Vårt sjukhus styrka är korta och snabba beslutsvägar med personlig kontakt och relation över klinikgränserna.

 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/749

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-12-06

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Stefan Jansson

0490-862 42
Upplysning om tjänsten

Nicklas Johansson

0490-869 70
Upplysning om tjänsten

Linda Brown, Vårdförbundet

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30