Samordnare, Vuxenpsykiatri söder, Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi söker nu en samordnare till vår administration på vuxenpsykiatriska kliniken i Kalmar.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera.

Du kommer att ha ett övergripande samordnaransvar för medicinska sekreterare, nära samarbete med verksamhetsutvecklare och avdelningschef, bistå verksamhetschefen med administrativa uppgifter och ansvara för läkarnas jourschemaläggning i Medinet. Du ska fungera som kontaktperson och vara delaktig i planering och organisation av introduktion för utbildningsläkarna. Även sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare förkommer. Rollen är bred och kräver god simultankapacitet samt att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete.

Vi söker

Examen som medicinsk sekreterare eller vårdadministratör.

Den medarbetare vi söker är öppen för att utveckla arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel, stresstålig och van vid självständigt arbete. För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen och du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling.
Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att skapa relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete. Du förväntas ha goda kunskaper i Cosmic Vårdsystem. Erfarenhet av schemaläggning i Medinet är en fördel.

I samordningsuppdraget kommer du ha stöd av din närmaste chef, administrativa avdelningschefen. I uppdraget ingår att kontinuerligt uppdatera rutiner och riktlinjer, sprida ny kunskap och kunna hjälpa till med uppdateringar av administrativa förändringar som är avgörande för att registreringar och liknande ska bli rätt i våra system. Sedvanligt skrivarbete ingår också som en del av tjänsten.
Som samordnare förväntas du ta del av kontinuerlig kompetensutveckling. Några års erfarenhet som medicinsk sekreterare är meriterande. Som samordnare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten, varför vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Basenheten Vuxenpsykiatri Söder i Kalmar erbjuder specialistpsykiatrisk vård för södra länets medborgare och består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnvårdsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt en psykiatrisk rehabiliteringsenhet.
Hos oss arbetar 230 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete- Varje dag!

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/212

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-29

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Mona Lövmo, Biträdande verksamhetschef

0491-78 25 76
Upplysning om tjänsten

Lillemor Dautovski, Vision

0480-847 44

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 30 mars 2020 Lämna synpunkter på innehållet