Samordnare vård

Länssjukhuset i Kalmar söker Samordnare vård. Välkommen med din ansökan senast den 18 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande uppdrag med fokus på utveckling och anpassning av frågor som rör Lagen om samverkan vid utskrivning från sluten hälso- och sjukvård. Uppdraget innebär att utveckla samverkan med kommuner och öppenvård. Du är kontaktperson till sjukhusets enheter i dessa frågor och samverkar med ombuden på enheterna. Samordnare vård får en viktig roll i vårt uppdrag att säkerställa att vi lever upp till de krav som ställs i den nya lagen om trygg och säker utskrivning för att våra patienter ska känna sig trygga och väl omhändertagna oavsett var de än befinner sig i vårdkedjan.

Vi söker

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete med hälso- och sjukvård inom region eller kommun är ett krav.
Som person är du ansvarsfull och kan självständigt strukturera och driva utveckling framåt. Du är öppen, tydlig och lyhörd i din kommunikation. Du har förmåga till överblick och god förmåga att samverka. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Sjukhuset har ett tjugotal specialiteter och tillhör ett av de främsta i landet vad gäller medicinska resultat och patientsäkerhet, tillgänglighet, kundnöjdhet och effektivitet. Vi strävar efter att vara ett av Sveriges ledande länssjukhus och vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Tjänsten är placerad på administrationen på Länssjukhuset.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:53

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Visstid m grundtj

Anställningstid:

Visstid m grundtj. Tillträde snarast.

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-18

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Monica Lindvall

Sjukvårdsstrateg

0480-448460

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30