Röntgensjuksköterska/sjuksköterska till mammografienheten Kalmar

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Flytta till natursköna Kalmar och bli en del av gemenskapen på Radiologiska kliniken  på Länssjukhuset! Vi söker just nu en kollega till vårt team på mammografin som präglas av hög kompetens och arbetsglädje.

Mammografienheten Kalmar är en enhet i framkant där målet för verksamheten är att upptäcka bröstcancer i tidigt skede. Vi kombinerar ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Hos oss finns det stora möjligheter till utveckling och rotation vilket skapar en stor variation i din vardag. Vi är en mellanstor klinik som ger möjlighet till både bredd och specialisering. Vi ser mycket positivt på fortbildning och kurser av värde för din och klinikens utveckling. Vår verksamhet utvecklas hela tiden och ny teknik integreras i arbetet. Vi har en modern maskinpark och framåtsträvande miljö där vi alltid har patienten i fokus. Vi strävar efter att alla medarbetare ska få utvecklas i sitt arbete och där vi ger varandra stöd och handledning. Vi är ett team med olika lång erfarenhet och yrkesroller vilket vi ser som fantastisk tillgång. Tillsammans skapar vi en arbetsplats med stort engagemang och delaktighet, där alla ges möjlighet att vara med och påverka.

Till mammografienheten i Kalmar söker vi nu en Röntgensjuksköterska/sjuksköterska. 

Att arbeta med mammografi är ett intressant och varierande arbete där du dagligen möter många människor i olika åldrar. Hos oss blir du en del av ett arbetsteam med mycket värme och stor energi. Vi roterar på alla förekommande arbetsuppgifter såsom screening, kliniskt arbete samt arbete med kontinuerlig metodutveckling. På mammografin arbetar vi dagtid måndag till fredag, har möjlighet till flextid och erbjuder dig ett utvecklande arbete där du blir specialist inom din profession.

 

Vi söker

Vi söker dig i första hand dig som är legitimerad röntgensjuksköterska men vi välkomnar även dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av mammografi men det är inget krav. Det viktiga för oss är att du kommer med ett driv, engagemang och med en vilja att göra skillnad.

Du ser dig som en medspelare i verksamheten som bidrar till våra gemensamma mål. Du är flexibel och effektiv i ditt sätt att arbeta samtidigt som du har ett ödmjukt och omhändertagande sätt för våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du och dina framtida kollegor är viktiga i teamet.  

Rekrytering sker löpande, så tveka inte att skicka din ansökan redan idag!Vår arbetsplats

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/686

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-13
Upplysning om tjänsten

Sara Delphin

0480-448831
Upplysning om tjänsten

Tanja Patrucic, Vårdförbundet

0480-448 076

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 14 oktober 2021 Lämna synpunkter på innehållet