Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Röntgensjuksköterska

Vimmerby hälsocentral

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig som röntgensjuksköterska ett roligt och varierat arbete på vår enhet i Vimmerby. Vi bedriver verksamhet på konventionell röntgen och vi tillhör den Radiologiska kliniken i Västervik.

Vår verksamhet är en viktig del i vårdkedjan och som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du med tidsbokning samt konventionell röntgen av skelett och lungor. Vi tar emot barn och vuxna med tidsbestämd undersökning, men även akuta remisser. Du blir en del av ett team bestående av två röntgensjuksköterskor och en undersköterska och tillsammans jobbar ni utifrån varje patients unika förutsättningar och behov.

Vi värdesätter en god arbetsmiljö och en effektiv verksamhet där samarbetsförmåga och kamratandan i arbetslaget är centrala delar. Du har ett driv och vill tillsammans med oss utveckla den radiologiska avdelningen framåt.

Tjänstgöring på Vimmerby hälsocentral omfattar ca 60% och kompletteras med tjänstgöring radiologiska kliniken på Västerviks sjukhus upp till 100%. Dina arbetstider är förlagda till dagtid måndag till fredag. 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska.

Du som söker är en flexibel person med god samarbetsförmåga med förmågan att snabbt ställa om och ställa upp där det behövs. Du ser det som spännande, roligt och utmanande att även kunna kombinera jour/beredskap i Västervik.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa nya relationer, vilket också är en central del i din roll då du har mycket kontakter och samarbete med olika vårdcentraler och kliniker/avdelningar på sjukhuset.

För oss det viktigt med en hög servicenivå och vi behöver ofta vara lite av problemlösare för att nå ett bra resultat för alla parter. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Din vilja att arbeta all-round är en förutsättning för att trivas hos oss och du är trygg och stabil i din profession vilket krävs för att kunna fatta beslut i ett varierande tempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Till denna tjänst tillämpar vi löpande rekrytering och urval, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Vår arbetsplats

Tillsammans med röntgenavdelningen i Västervik är vi 55 medarbetare som utför ca 61 000 undersökningar per år. Vi bedriver kvalificerad verksamhet dygnet runt med korta väntetider.
Vi värdesätter en god arbetsmiljö och en effektiv verksamhet som vi skapar gemensamt genom vår kamratanda och gott samarbete. Tillsammans lär vi oss av varandra och utvecklar den radiologiska avdelningen framåt.
Hos oss möter du ständigt nya utmaningar vilket gör arbetet spännande, lärorikt, intressant och varierat, vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas inom din profession.
Är du intresserad av att flytta till Västerviks kommun - läs mer här.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/827

Placering/enhet:

Vimmerby hälsocentral

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-11-27
Upplysning om tjänsten

Lisa Lindblad, Avdelningschef

0490-86163
Upplysning om tjänsten

Susanne Mårtensson, Vårdförbundet

0490-86232
Upplysning om tjänsten

Martin Gustafsson, Vårdförbundet

0490-86232

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30