Röntgensjuksköterska

Vimmerby hälsocentral

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig som röntgensjuksköterska ett roligt och varierat arbete på vår enhet i Vimmerby. Vi bedriver verksamhet på konventionell röntgen och vi tillhör den Radiologiska kliniken i Västervik.

Vår verksamhet är en viktig del i vårdkedjan och som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du med tidsbokning samt konventionell röntgen av skelett och lungor. Vi tar emot barn och vuxna med tidsbestämd undersökning, men även akuta remisser. Du blir en del av ett team bestående av två röntgensjuksköterskor och en undersköterska och tillsammans jobbar ni utifrån varje patients unika förutsättningar och behov.

Vi värdesätter en god arbetsmiljö och en effektiv verksamhet där samarbetsförmåga och kamratandan i arbetslaget är centrala delar. Du har ett driv och vill tillsammans med oss utveckla den radiologiska avdelningen framåt.

Dina arbetstider är förlagda till dagtid måndag till fredag och bör kunna kombineras med jour och beredskap som utförs på vår radiologiska klinik i Västervik. Viss tjänstgöring måndag-fredag kan komma att utföras på den radiologiska kliniken i Västervik. 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska.

Du som söker är en flexibel person med god samarbetsförmåga med förmågan att snabbt ställa om och ställa upp där det behövs. Du ser det som spännande, roligt och utmanande att även kunna kombinera jour/beredskap i Västervik.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa nya relationer, vilket också är en central del i din roll då du har mycket kontakter och samarbete med olika vårdcentraler och kliniker/avdelningar på sjukhuset.

För oss det viktigt med en hög servicenivå och vi behöver ofta vara lite av problemlösare för att nå ett bra resultat för alla parter. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Din vilja att arbeta all-round är en förutsättning för att trivas hos oss och du är trygg och stabil i din profession vilket krävs för att kunna fatta beslut i ett varierande tempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Till denna tjänst tillämpar vi löpande rekrytering och urval, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Vår arbetsplats

Tillsammans med röntgenavdelningen i Västervik utför vi ca 61 000 undersökningar per år. Personalstyrkan uppgår till 55 medarbetare och består av läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi bedriver kvalificerad verksamhet dygnet runt med korta väntetider.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/937

Placering/enhet:

Vimmerby hälsocentral

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-28
Upplysning om tjänsten

Lisa Lindblad, Avdelningschef

0490-86163
Upplysning om tjänsten

Susanne Mårtensson, Vårdförbundet

0490-86232
Upplysning om tjänsten

Martin Gustafsson, Vårdförbundet

0490-86232

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30