Röntgensjuksköterska sektionsledare MR, Radiologiska kliniken

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Flytta till härliga Kalmar och bli en del av gemenskapen på Radiologiska kliniken på Länssjukhuset! Vi söker just nu en kollega till vårt team som präglas av hög kompetens och arbetsglädje.

Vi arbetar mycket tvärprofessionellt och ser vinsten i teamarbete med andra professioner. Du kommer få möjligheten att arbeta med våra två moderna MR-kameror där en av dem är en 3T. För att du ska få bästa möjliga förutsättningar att lyckas och trivas hos oss får du en individuellt anpassad introduktion. Här har du chansen att ständigt utvecklas och driva verksamheten och sektionen framåt. Som sektionsledare är du operativ arbetsledare för MR-sektionen i det dagliga arbetet, men du deltar också i både taktiskt och strategiskt arbete på kort och lång planeringshorisont. Du är en länk mellan klinikledningen och våra medarbetare och är i högsta grad delaktig i att arbeta mot uppsatta mål. Du ansvarar för MR-sektionen vad gäller bland annat rutiner och bildoptimering.

Vi söker dig som är trygg i dig själv och i din roll som röntgensjuksköterska. Du har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt och du har ett intresse av att hjälpa andra. Du är bra på att kommunicera med andra och är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi tror att du är en person som har en vilja och ett intresse av att hitta lösningar tillsammans med dina kollegor.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, har erfarenhet av arbete med MR och som nu vill vara med och utveckla vår MR-verksamhet ytterligare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med ett förordnade på tre år som sektionsledare. Vi söker dig som är trygg i dig själv och i din roll som röntgensjuksköterska. Du har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt och du har ett intresse av att hjälpa andra. Du är bra på att kommunicera och är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi tror att du är en person som har en vilja och ett intresse av att hitta lösningar tillsammans med dina kollegor.

Vår arbetsplats

Radiologiska kliniken är en klinik med ett stort flöde av patienter och en del av navet på Länssjukhuset i Kalmar. Vi har en modern maskinpark och framåtsträvande miljö där vi alltid drivs av att ha patienten i fokus. Tillsammans skapar vi en arbetsplats med stort engagemang och delaktighet, där alla ges möjlighet att vara med och påverka. Vi är en modern klinik med stark framåtanda. Vill du vara med på vår resa? Varmt välkommen med din ansökan!

I Kalmar finns närhet till hav, natur och stadsliv. Staden fylls varje sommar av musik, idrott och evenemang som förenar invånare och turister. Kalmar är en av Sveriges äldsta städer och stoltserar bland annat med Kalmar slott, många vackra byggnader och historia på kvarnholmen. Länssjukhuset ligger med utsikt över Östersjön och Ölandsbron. Härifrån går eller cyklar du enkelt till stadsparken, badplatser och city.

Flyttar du hit från en annan stad har du möjlighet att söka förtur till lägenhet via Kalmarhem. Vi hjälper dig gärna med frågor som berör boende, skola och fritidsaktiviteter. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/459

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-08-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Johan Krantz, avdelningschef

0480-81118
Upplysning om tjänsten

Susanne Elgström Carlsson, avdelningschef

0480-448848
Upplysning om tjänsten

Tanja Patrucic, Vårdförbundet

0480-448 076

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 8 augusti 2020 Lämna synpunkter på innehållet