Röntgensjuksköterska, Radiologiska kliniken

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Flytta till natursköna Kalmar och bli en del av gemenskapen på Radiologiska kliniken på Länssjukhuset! Vi söker just nu en kollega till vårt team som präglas av hög kompetens och arbetsglädje.

Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du med en stor variation av arbetsuppgifter. Vi är en mellanstor klinik som ger möjlighet till både bredd och specialisering. Vi ser mycket positivt på fortbildning och kurser av värde för din och klinikens utveckling. Vi erbjuder det bästa av två världar för dig som både har ett intresse för teknik och människor. Vår verksamhet utvecklas hela tiden och ny teknik integreras i arbetet. Vi har en modern maskinpark och framåtsträvande miljö där vi alltid har patienten i fokus. Vi strävar efter att alla medarbetare ska få utvecklas i sitt arbete med nya arbetsuppgifter. Vårt team består av en bra blandning av både erfarna och nya kollegor med färska kunskaper från universitet och högskolor. Tillsammans skapar vi en arbetsplats med stort engagemang och delaktighet, där alla ges möjlighet att vara med och påverka.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med mycket driv och en förmåga att se helheten. Du ska ha en vilja att verka för en god arbetsmiljö och en arbetsplats där patienterna alltid går först. Du ska vara nyfiken och vilja utvecklas och växa inom din profession.

Du är bra på att samarbeta med olika människor och inom olika yrkeskategorier. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering kommer vi arbeta med löpande urval, så tveka inte att skicka din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

I Kalmar finns närhet till hav, natur och stadsliv. Staden fylls varje sommar av musik, idrott och evenemang som förenar invånare och turister. Kalmar är en av Sveriges äldsta städer och stoltserar bland annat med Kalmar slott, många vackra byggnader och historia på kvarnholmen. Länssjukhuset ligger med utsikt över Östersjön och Ölandsbron. Härifrån går eller cyklar du enkelt till stadsparken, badplatser och city.

Flyttar du hit från en annan stad har du möjlighet att söka förtur till lägenhet via Kalmarhem. Vi hjälper dig gärna med frågor som berör boende, skola och fritidsaktiviteter. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2018:174

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-04-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Alexander Nyberg

Avdelningschef

0480-448848
Upplysning om tjänsten

Johan Krantz

Avdelningschef

0480-81118
Upplysning om tjänsten

Tanja Patrucic

Facklig företrädare Vårdförbundet

0480-81208

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 april 2019 Lämna synpunkter på innehållet