Röntgensjuksköterska Mammografienheten

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Radiologen i Västervik bedriver verksamhet på DT, MR, intervention, USG, konventionell röntgen och nukleärmedicin. Du tillhör vår sektion för mammografi (hälsokontroll och klinisk mammografi) 

Vår verksamhet är en viktig del i vårdkedjan och i din roll som röntgensjuksköterska kommer du att träffa olika typer av patienter från sjukhusets olika kliniker och flöden. Västerviks sjukhus är ett mellanstort akutsjukhus med tätt samarbete över klinikgränserna och snabba beslutsvägar.

Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du i team med radiologer, undersköterskor och medicinska sekreterare som tillsammans jobbar utifrån de olika kompetenserna ni har men också utifrån varje patients unika förutsättningar och behov.

Vi värdesätter en god arbetsmiljö och en effektiv verksamhet där samarbetsförmåga och kamratandan i arbetslaget är centrala delar. Du har ett driv och vill tillsammans med oss utveckla den radiologiska avdelningen framåt. Hos oss möter du ständigt nya utmaningar vilket gör arbetet spännande, lärorikt, intressant och varierat, vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas inom din profession.

Dina arbetstider är dagtid vardagar i flexibel omfattning.

Vi söker

Vi förstärker nu vårt team ytterligare med en röntgensjuksköterska på mammografienheten och kanske är du den vi söker?

Vi söker engagerad medarbetare som vill arbeta med mammografi, hälsokontroller inklusive telefontid om/avbokning samt klinisk mammografi.

Vi utför stereotaxi, galaktografi, preparatröntgen, ABVS samt assisterar läkaren vid ultraljudsundersökningar samt vid olika provtagningar.

Du som söker är en flexibel person med god samarbetsförmåga, är kommunikativ och har lätt för att skapa nya relationer. Detta är också en central del i din roll då du har mycket kontakter och samarbete med olika kliniker och avdelningar på sjukhuset.

För oss det viktigt att hålla hög servicenivå och kvalité där vi ofta får vara lite av problemlösare för att nå ett bra resultat för alla parter. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Du är trygg och stabil i din profession vilket krävs för att kunna fatta beslut i varierande tempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Provanställning kan tillämpas.

Vår arbetsplats

Tillsammans med röntgenavdelningen i Vimmerby utför vi ca 61 000 undersökningar per år. Personalstyrkan uppgår till 55 medarbetare och består av läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi bedriver kvalificerad verksamhet dygnet runt med korta väntetider. Under hösten 2015 och våren 2016 installerades två nya CT-apparater och uppgradering av angiolab och MR gjordes också 2015 och 2016. Vintern 2020 uppgraderas genomlysningslabbet.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/276

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-04-26
Upplysning om tjänsten

Lisa Lindblad, Avdelningschef

0490-861 63
Upplysning om tjänsten

Susanne Mårtensson, Vårdförbundet

0490-862 32
Upplysning om tjänsten

Martin Gustafsson, Vårdförbundet

0490-862 32

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 19 april 2021 Lämna synpunkter på innehållet