Rehabiliteringsassistent Samrehab

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

En tjänst som rehabiliteringsassistent.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenhet av arbete med patienter inom neurologi eller patientgrupper med stort rehabiliteringsbehov ser vi detta som meriterande. Vi förflyttar oss under vår arbetsdag och med anledning av detta är B-körkort ett krav. Vi ser även gärna att du har vana och erfarenhet av att arbeta i Cosmic.

Du är driven och initiativtagande du arbetar strukturerat och lösningsfokuserat för att hitta de bästa förutsättningarna för dina patienter. Du känner dig trygg i din profession och är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har inga problem att arbeta självständigt samtidigt som du ser samarbete som en självklar och naturlig del i ditt arbete. Ett varierande, självständigt och inte minst värdefullt arbete. Hos oss möter du både slutenvårds- och öppenvårdspatienter i alla åldrar med varierande diagnoser.

Urval sker löpnade.
Välkommen med din ansökan.

Provanställning kan komma tillämpas

Vår arbetsplats

Samrehab finns på Region Kalmar läns distriktsrehabiliteringsmottagningar i de sex norra kommunerna i länet. Vår verksamhetside: Vi sprider kunskap, stärker det friska och genom goda möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar för sin hälsa och sitt välbefinnande.

Samrehab Västervik har ca 60 medarbetare med olika yrkesprofissioner.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/528

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-01
Upplysning om tjänsten

Ulrika Blomé, Bitr. Basenhetschef

0490-87080
Upplysning om tjänsten

Carolina Brogie, Områdeschef

0492-17546
Upplysning om tjänsten

Malin Jonsson

0490-86776

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 2 september 2022 Lämna synpunkter på innehållet