Rehabassistent Samrehab

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett varierande, självständigt och inte minst ett värdefullt arbete.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både patientarbete och administration.
I patientarbetet assisterar du fysioterapeuter och arbetsterapeuter i mottagningsarbetet, där du träffar patienterna både i grupp och individuellt. Den övervägande delen av patienterna har diagnoser inom områdena ortopedi, neurologi samt andning/cirkulation.
I bassängverksamheten på enheten har du en viktig roll, där du tillsammans med kollega bemannar bassängen och ansvarar för patientgrupperna.
De administrativa arbetsuppgifterna innefattar bland annat receptionsarbete, beställningar och förrådshantering.

Du kommer att arbeta med generösa kollegor som ställer upp och hjälps åt. Det dagliga och täta samarbetet med samtliga yrkesgrupper är en styrka som får verksamheten att fungera väl och bidrar till en trivsam arbetsmiljö.

För oss är det viktigt att du får rätt start på din nya arbetsplats. Du kommer att få en utsedd mentor och har möjlighet att under introduktionstiden följa med övriga yrkesgrupper, i syfte att öka trygghet, kunskap och förståelse om vår verksamhet och det rehabiliterande förhållningssätt som vi arbetar utefter.

Hos oss arbetar du måndag till fredag och har möjlighet till flexibel arbetstid

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska och är intresserad av en arbetsvardag som bjuder på variation där du möter varje patient utifrån den person de är. Vi ser gärna att du har en god administrativ förmåga då arbetet innefattar en del administrativa arbetsuppgifter.
Du tycker om att arbeta i team och du strävar efter utveckling i både din yrkesroll och i den verksamhet som du arbetar inom.  Arbetet innehåller mycket teamarbete både inom och utanför den egna verksamheten vilket kräver att du har en god samarbetsförmåga.
Vi värdesätter förmåga att ta eget ansvar och att du har ett empatiskt förhållningssätt.

Hos oss pågår arbete med digitalisering och e-tjänster, vilket vi ser positivt på om du har intresse av. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Löpande urval tillämpas.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Vår arbetsplats

Du kommer att jobba på Oskarshamns sjukhus, ett sjukhus med det lilla formatets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. På vår enhet arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister, medicinska sekreterare och rehabassistenter. Vid frånvaro täcker man upp för varandra och hjälps åt, vilket innebär att du får möjlighet att arbeta inom olika områden och tillsammans med olika människor.
Förutom vår ansvarsfördelning har vi daglig styrning där vi, vid behov kan fördela dagens arbete.

Mer information om basenheten hittar du på www.regionkalmar.se

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/5

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Helen Lilja Områdeschef

0499-489 44
Upplysning om tjänsten

Birgitta Karlsson Kommunal

0499-48907

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30