Rehabassistent Samrehab - Distriktsrehabiliteringen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett varierande, självständigt och inte minst ett värdefullt arbete.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både patientarbete och administration.
De administrativa arbetsuppgifterna innefattar bland annat receptionsarbete, beställningar och förrådshantering.
I patientarbetet assisterar du fysioterapeuter och arbetsterapeuter i mottagningsarbetet, där du träffar patienterna både i grupp och individuellt.
Du kommer att arbeta med generösa kollegor som ställer upp och hjälps åt. Det dagliga och täta samarbetet med samtliga yrkesgrupper är en styrka som får verksamheten att fungera väl och bidrar till en trivsam arbetsmiljö.
För oss är det viktigt att du får rätt start på din nya arbetsplats. Du kommer att få en utsedd mentor och har möjlighet att under introduktionstiden följa med övriga yrkesgrupper, i syfte att öka trygghet, kunskap och förståelse om vår verksamhet och det rehabiliterande förhållningssätt som vi arbetar utefter.
Hos oss arbetar du måndag till fredag och har möjlighet till flexibel arbetstid

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska och är intresserad av en arbetsvardag som bjuder på variation där du möter varje patient utifrån den person de är.
Du är flexibel i ditt tankesätt i hanteringen av olika uppdrag och situationer. Som person är du serviceinriktad, stabil och lojal. Samarbete ser Du som en självklarhet samtidigt som Du tycker om och har förmåga att arbeta självständigt.
Vi ser gärna att du har en god administrativ kapacitet, datavana är ett krav, då arbetet innefattar administrativa arbetsuppgifter.
Förmåga och intresse av att leda patienter i träning eller aktivitet både i grupp och individuellt. Kunskap inom rehabilitering, träning och hälsa är meriterande.
Hos oss pågår arbete med digitalisering och e-tjänster, vilket vi ser positivt på om du har intresse av.
Vi värdesätter förmåga att ta eget ansvar och att du har ett empatiskt förhållningssätt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Löpande urval tillämpas.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Vår arbetsplats

Du kommer att jobba på Distiktsrehabiliteringen, Repslagarhuset Oskarshamn som har det lilla formatets fördelar med nära kontakter med övriga enheter inom Samrehab.
Förutom den tjänsten som Du nu söker rehabassistent/undersköterska så arbetar på vår enhet; fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator samt medicinska sekreterare.
Vid frånvaro täcker man upp för varandra och hjälps åt, vilket innebär att du får möjlighet att arbeta tillsammans med olika människor.

Mer information om basenheten hittar du på www.regionkalmar.se

Vi är en del av Samrehab med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat och att vi arbetar i gemensam riktning för god och nära vård.
Distriktsrehabiliteringen/Samrehab  är en del av Region Kalmar län.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/648

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-09-30
Upplysning om tjänsten

Irene Sjöberg Områdeschef

0491-78 24 39
Upplysning om tjänsten

Birgitta Karlsson Kommunal

0499-48907

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 september 2021 Lämna synpunkter på innehållet