Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Receptionist Medicinmottagningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade och härliga arbetskamrater.  Som receptionist hos oss arbetar du främst i receptionen där du möter patienter som besöker kliniken. Du kommer också att hantera av- och ombokningar via 1177 och telefon. I arbetet ingår även bokning av provtagningar och EKG samt posthantering och andra administrativa uppgifter som är viktiga för klinikens arbete. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning i cirka 6 månader eller efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på dagtid måndag till fredag. 

Vi söker

En receptionist som har ett glatt och trevligt bemötande i fokus. Du drivs av att alltid ge bästa tänkbara service och trivs utmärkt med att ha varierande arbetsuppgifter. Du tycker om att arbeta med människor och är en kommunikativ person som har lätt för att anpassa dig för den situation och person som du har framför dig.  Du är noggrann som person och arbetar på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Du trivs lika bra med att arbeta självständigt som tillsammans med andra. Till denna tjänst behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift och det är meriterande med tidigare erfarenhet av receptionsarbete. Du behöver även ha viss datorvana och om du dessutom har kunskaper i journalsystemet Cosmic är detta en fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Till denna tjänst tillämpas löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! 

Vår arbetsplats

Medicinkliniken i Västervik bedriver kvalificerad internmedicinsk verksamhet tillgänglig dygnet runt för våra invånare från 18 års ålder. Kliniken har tre slutenvårdsavdelningar, en dialysmottagning med 6-dagarsverksamhet och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade. Öppenvårdsverksamhet bedrivs även på vårdavdelningarna, såsom hjärt- och pacemakermottagning, diabetes- och KOL-mottagning.
Medicinkliniken kännetecknas av personalens höga kompetens, goda samarbete och tillit till varandras förmåga. Tillsammans arbetar vi systematiskt med utvecklings- och förbättringsarbeten i verksamheten varje dag. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/838

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-12-01
Upplysning om tjänsten

Kristin Karlsson

0490-86085
Upplysning om tjänsten

Kristin Ingvarsdotter

0490-86841

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30