PTP-psykolog habilitering

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vill du göra en positiv skillnad för våra barn och ungdomar, deras familjer och nätverk här på Habiliteringen? Vi erbjuder dig ett varierande och givande arbete. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat bedömningar och utredningar, utbildningsinsatser, rådgivning och samtalsstöd samt teamarbete.

Som PTP-psykolog är du en viktig del i teamarbetet och bidrar till att se helheten. Arbetet är utmanande, lärorikt och meningsfullt och passar dig som vill utveckla dina kunskaper inom neuropsykologi. Vi erbjuder dig kompetensutveckling utifrån individuell utvecklingsplan, intern- och extern handledning av erfarna psykologer. Vi är ett härligt gäng som väntar på din ansökan.

Dessutom, under din PTP-tjänstgöring erbjuder Region Kalmar län ett PTP-program med nätverksträffar och utbildningstillfällen en gång per månad tillsammans med andra PTP-psykologer från regionens olika verksamheter. Studierektor för PTP-programmet finns liksom handledare.

Arbetstiden är förlagd vardagar dagtid måndag- fredag.

Kolla gärna in vår film som en av våra läkare på Habiliteringen gjort: Barnhabiliteringen i Kalmar

Vi söker

Dig som har psykologexamen. Som person har du god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du har ett empatiskt förhållningsätt, är flexibel och tar initiativ samt trivs med att arbeta i team. Stor hänsyn tas även till god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav. Anställningen är tidsbegränsad enligt särskild lag (12 månader).

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till barn, ungdomar och vuxna med varaktiga funktionsnedsättningar så som intellektuell funktionsnedsättning, autism och rörelsehinder. Vi arbetar med att individen ska bibehålla och utveckla funktionsförmågan, att individen har god kännedom om sina förutsättningar och att skapa möjlighet att aktivt delta i samhället. Habiliteringen bygger på tvärprofessionella team som ger medicinska, sociala, psykologiska och pedagogiska insatser. Arbetssättet är familjecentrerat med inriktning på dialog och delaktighet med barnen, ungdomar och deras vårdnadshavare i planering, genomförande och uppföljning av insatser. Habiliteringen arbetar gentemot hela södra Kalmar län och är lokaliserade på Länssjukhuset i Kalmar.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/444

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-08-23

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lena Nordström Hellberg, Verksamhetschef

0480-832 53
Upplysning om tjänsten

Jessica Söderborg, SACO

0480-840 45

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30