Socionom alt Socionom/Psykoterapeut Vuxenpsyk Öppenvårdsmottagningen, Nybro

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Till dig som söker en tjänst som socionom alternativt sjuksköterska, gärna med psykoterapeutlegitimation - nu kan vi erbjuda en plats i vårt team! Teamet består av, sjuksköterskor, skötare, medicinska sekreterare, kurator, psykoterapeuter samt läkare. Vi är en trevlig grupp med bra sammansättning av yrkesprofessioner. Vi samarbetar för att ge den vård som kan behövas till varje patient. Som psykoterapeut/samtalsterapeut är uppdraget psykoterapeutisk behandling och bedömning både enskilt och i grupp, samt samarbeta med våra vårdgrannar. Innehållet i tjänsten är flexibelt där vi kan ge stöd och behandling både i och utanför mottagningen.  

Som ett led i god arbetsmiljö och patientsäkerhet erbjuder vi handledning och kompetensutveckling till alla våra personalkategorier. Vi handleder kontinuerligt studenter. Vi erbjuder mentorskap till våra nyanställda

Psykiatrisk öppenvårdsmottagning Nybro ligger 3 mil norr om Kalmar. Med Närheten till vackra naturområden. Vi är en lagom stor mottagning med något över 20 anställda. Hos oss får du ett eget kontor/samtalsrum där du kan bedriva ditt psykoterapeutiska arbete samtidigt som du är del av ett större team. Den kollegiala atmosfären är öppen och inbjudande. Vi stödjer varandra i vårt dagliga arbete och ser alltid till att vi har tid för skratt, umgänge och fika under arbetsdagen.

Vi söker

Socionom alt. Sjuksköterska gärna med påbyggnad som Leg. Psykoterapeut. Vi värderar högt en person med engagemang och där vi tillsammans utvecklar vår enhet. Du som söker har en god samarbetsförmåga, är trygg i att ta egna initiativ och har ett flexibelt förhållningssätt. Meriterande är erfarenhet från psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer och ev. tillsättning sker löpande under ansökningstiden, så skicka din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri Söder i Kalmar Län delas upp i norr, mellan och södra området. Vi erbjuder tillsammans en specialistpsykiatrisk vård för våra medborgare med bland annat psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt enheter med fokus på integrerad psykiatri. Totalt är vi ca 220 engagerade medarbetare.Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/171

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-06-30

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Kjell Hultgren, Enhetschef

0481-448 42

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 juli 2020 Lämna synpunkter på innehållet