Psykoterapeut, Psykiatrisk öppenvårdsmottagning Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Söker du ett varierat och utvecklande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling och fördjupade kunskaper? Nu finns det en plats för dig i vårt kunniga och trevliga arbetslag på psykiatrisk öppenvårdsmottagning 2 i Kalmar. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete med komplexa och utvecklande patientmöten. Här har du möjligheterna att förändra, utveckla och stödja genom långvariga patientkontakter. Våra patienter är i första hand personer som har behov av psykiatrisk specialistvård för exempelvis depression, ångest, psykossjukdom, personlighetsstörning, bipolär sjukdom, tvångssyndrom samt neuropsykiatriska tillstånd. Vi har även ett utredningsteam på mottagningen.

Som behandlare arbetar du både självständigt och tillsammans i ett tvärprofessionellt team med psykologer, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, kuratorer, psykoterapeuter samt läkare. Du kommer självständigt och i teamet arbeta med bedömning och behandling av de patienter som kommer till oss. Samverkan med vårdgrannar är en viktig del av ditt arbete.
Hos oss får du möjligheten till både bred och djup erfarenhet. Vi arbetar med en stor bredd, allt från kvalificerade utredningar och psykoterapi, medicinska behandlingsformer, till professionellt stöd och träning. Vi utvecklas ständigt och har en hög ambitionsnivå.
Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag samt extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Vi söker

Du som söker är socionom, psykolog eller sjuksköterska. Vi ser att du har en grundläggande psykoterapiutbildning eller är legitimerad psykoterapeut gärna med inriktning inom psykodynamisk terapi eller trauma. Du är en flexibel och empatisk person med intresse för utveckling och lärande. Du har en god förmåga och vilja att samarbeta och samverka med såväl medarbetare som med vårdgrannar och andra samverkansparter som kan finnas runt våra patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

På Öppenvårdsmottagning 2 i Kalmar är vi 25 medarbetare. Den kollegiala atmosfären är öppen och inbjudande. Vi stödjer varandra i vårt dagliga arbete och ser alltid till att vi har tid för skratt, umgänge och fika under arbetsdagen.

 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/727

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v (mån-fre)

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-12-13

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Carina Theandersson, Enhetschef

0480-847 46
Upplysning om tjänsten

Leif Petersson, Socionom/Psykoterapeut

0480-44 89 65

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 november 2020 Lämna synpunkter på innehållet