Psykologassistenter, BUP-mottagningen, Kalmar/Oskarshamn

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Har du ett genuint intresse av att jobba med barn och ungdomar? Vill du samtidigt utvecklas i din blivande roll som psykolog? Då finns det plats för dig i vårt kunniga och trevliga arbetslag på Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Kalmar och Oskarshamn. Vi söker två psykologassistenter som vill bli del av ett tvärprofessionellt team med psykologer, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykoterapeuter samt läkare.

Som psykologassistent hjälper du våra legitimerade psykologer i deras arbete. Du rättar och administrerar tester, intervjuar skolpersonal i utredningsärenden, genomför skolobservationer och har kontakt med vårdnadshavare. Genom detta får du en inblick i arbetet som psykolog på BUP men också bred och djup erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar samt kunskap om testmaterial och tolkning av psykologiska test. I arbetet erbjuds du regelbunden handledning av legitimerad psykolog. Tjänsten omfattar 6-8 timmar per vecka och arbetstiden anpassas utifrån ditt studieschema.

Vi söker

Du som söker går termin 6 eller senare på psykologprogrammet. Du är en engagerad person som inte enbart ser detta som ett extrajobb utan som en unik möjlighet att utvecklas och få djupare kunskaper i din roll som blivande psykolog.  Du är nyfiken, lyhörd och ser värdet av ett gott samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län har mottagningar i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. I Kalmar finns en länsövergripande heldygnsvård med 4 platser. Till barn- och ungdomspsykiatrin hör även Anorexi och bulimicenter som finns i Kalmar och Västervik.

2019 invigdes helt nya lokaler för specialistpsykiatrin i Oskarshamn. I Kalmar pågår bygget av nya lokaler i nära anslutning till sjukhuset. Inflyttning planeras till i början av 2022. Motsvarande planering pågår i Västervik. Genom att vi samlar specialistpsykiatrins alla verksamheter under ett och samma tak skapar vi en modern, välkomnande, patientfokuserad, patientsäker och trygg verksamhet med utvecklingsmöjligheter.

 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/159

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningstid:

t.o.m. 2021-06-30

Sysselsättningsgrad:

Deltid Timavlönad anställning

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-03-21
Upplysning om tjänsten

Magnus Jönsson, Enhetschef

0480-44 84 88
Upplysning om tjänsten

Ingela Liljekvist, Enhetschef

0480-831 95
Upplysning om tjänsten

Felicia Treml, Psykologassistent

felicia.treml@regionkalmar.se

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 mars 2021 Lämna synpunkter på innehållet