Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Psykolog Vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Till vår öppenvård i Kalmar söker vi nu en psykolog.

En av våra psykologkollegor flyttar från regionen och nu söker vi dig som vill arbeta med psykologisk utredning och behandling såväl i grupp som individuellt. Du ska ha lätt för att samarbeta då en stor del av vårt arbete sker tillsammans med andra inom såväl den egna yrkesgruppen som tvärprofessionellt i det psykiatriska öppenvårdsteamet.

 

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med drivna kollegor och välfungerande samarbete med andra psykologer, läkare, psykoterapeuter, arbetsterapeuter, socionomer, sjuksköterskor och medicinska sekreterare. Vi vet att våra medarbetare tycker att det är roligt att gå till jobbet och hos oss är det viktigt att arbetsplatsen erbjuder trivsel, trygghet och roliga utmaningar. Som ett led i att skapa en god arbetsmiljö och en ökad patientsäkerhet erbjuder vi handledning och kompetensutveckling till samtliga personalkategorier och möjlighet för dig att specialisera dig inom något område.

Vi söker

Legitimerad psykolog som har intresse av specialistpsykiatri. Även PTP kan komma i fråga. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom specialistpsykiatri.

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri Söder erbjuder specialistpsykiatrisk vård för södra länets medborgare och består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt en psykiatrisk rehabiliteringsenhet. Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi har en spännande utmaning då vi våren 2022 flyttade in i nya lokaler, som är bättre anpassade för vår verksamhet och som skapar en ännu bättre och säkrare vård med patienten i fokus. Vi söker därför dig som vill vara med i denna utveckling.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så välkommen med din ansökan redan i dag!

 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/756

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-11-30
Upplysning om tjänsten

Carina Theandersson, Enhetschef

0480-84746
Upplysning om tjänsten

Anna Louthander, Psykolog

0480-448963
Upplysning om tjänsten

Hanna Vilander, Psykolog

0480-448966

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30