Psykolog till Borgholms hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Välkommen att söka till vår verksamhet inom Psykisk hälsa, Region Kalmar län med placering på hälsocentralen i Borgholm på Öland. Som psykolog hos oss bedömer och behandlar du patienter från 18 år och uppåt med lätt till måttlig psykisk ohälsa. Våra psykologer bidrar också med sin kompetens till andra yrkesgrupper i handledande insatser vid behov. Vi samarbetar med övriga yrkesgrupper på hälsocentralen och samverkar i tvärprofessionella team, t ex vid bedömning av arbetsförmåga, rehabiliteringspotential och psykologiska aspekter vid smärta. Uppdraget är varierat och dina arbetsuppgifter kan också handla om utvärdering, forskning och utvecklingsarbete utifrån behov och intresse.

Du ges möjlighet till kompetensutveckling och fortbildning kopplat till ditt uppdrag. Du deltar i nätverksträffar för medarbetare inom Psykisk hälsa. Inom Psykisk hälsa finns också många psykologer och kuratorer som du träffar regelbundet för verksamhetsutveckling, kompetenshöjande insatser eller i t ex handledningsgrupper.

Vi söker

Dig som är intresserad av att arbeta i team med andra yrkesgrupper på en hälsocentral samt att utveckla samarbetet och kunskapen kring patienter med psykisk och psykosocial ohälsa tillsammans med oss.

Du är legitimerad psykolog och vi värdesätter erfarenhet av psykologarbete inom olika områden.

Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt men också ha god förmåga till samverkan. Att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar gärna initiativ, kan prioritera och organisera ditt arbete.

Vår arbetsplats

Vi är en hälsocentral i framkant som driver utvecklingsarbete. Vi är ledande vad gäller utvecklingen av framtidens primärvård och samarbetet mellan kommun och region.

Borgholms hälsocentral har nya fina lokaler med havsutsikt i centrala Borgholm. Här finns alla ålderskategorier representerade, vilket gör att både erfarenhet och ny kunskap tas till vara. Vi är en arbetsgrupp som har roligt på arbetet med patienten i fokus och på omvårdnad. Vi bedriver vår verksamhet även vid filial i Löttorp.

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/684

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-10
Upplysning om tjänsten

Annika Lundmark, verksamhetschef Psykisk hälsa

0480-818 97
Upplysning om tjänsten

Åke Åkesson, verksamhetschef Borgholms HC

0485-151 44
Upplysning om tjänsten

Martina Sundberg, Psykologförbundet

0490-879 17

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 september 2021 Lämna synpunkter på innehållet