Psykolog Smärtenheten

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Smärtenheten är en multiprofessionell öppenvårdsverksamhet för patienter med långvarig, icke cancerrelaterad smärta. Vi är ett 20-tal anställda och finns på Västerviks sjukhus. Som psykolog på Smärtenheten kommer du att ha en viktig roll i teamet och ha ett nära samarbete med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare, kurator, sjuksköterskor, undersköterska och medicinska sekreterare. Målet är att stärka patientens egna resurser. Du kommer främst att arbeta med utredning, bedömning och behandling av patienters smärtrelaterade problem. I vårt team blir du en viktig del i utvecklingsarbetet. Det kommer finnas möjlighet till egen utbildning samt deltagande i forskningsprojekt. Arbetstiden är förlag måndag till fredag, möjlighet till flextid finns.

Vi söker

Vår nuvarande psykolog går i pension och därför söker vi nu dig som är legitimerad psykolog. Vi välkomna både dig som är i början av ditt yrkesliv som psykolog och dig med längre erfarenhet. Erfarenhet av arbete inom hälso - och sjukvård är meriterande. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Du är en självständig och flexibel person med förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du stimuleras av varierande arbetsuppgifter och tar egna initiativ. Du kan arbeta självständigt såväl som med andra och är en aktiv teammedlem. Du har god samarbetsförmåga, en positiv inställning och ett engagemang för det du arbetar med.

Vår arbetsplats

Smärtenheten är en länsresurs för hela Kalmar län. Vi har även ett särskilt uppdrag som regionalt centrum för diagnosen Ehlers Danlos syndrom. Vi erbjuder kvalificerade bedömningar, utredningar, behandlingar och multiprofessionell rehabilitering. Vi arbetar ACT-inriktat med teamsamverkan och patient i fokus. Den samlade teambedömningen utgör grunden för planering av interventioner. Verksamheten har ett öppet och positivt arbetsklimat. Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. 2018 utsågs Västerviks sjukhus till bästa mellanstora sjukhus i Sverige av Dagens medicin. 6 mån provanställning kan komma att tillämpas.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/104

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-06-18

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Christina Ohlzon

Områdeschef

0490-862 73
Upplysning om tjänsten

Torbjörn Selerud

Psykolog

0490-863 27
Upplysning om tjänsten

Anders Rönnberg, Psykologförbundet

0490-872 72

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30