Psykolog Smärtenheten

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig kvalificerat teamarbete med engagerade kollegor där du som psykolog spelar en viktig roll. Du kommer att arbeta med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med långvarig smärta. Vi erbjuder goda möjligheter till utbildning inom området för vårt uppdrag samt möjlighet till deltagande i forskningsprojekt. Du har stor frihet att påverka utvecklingen av din egen yrkesroll.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, möjlighet till flextid finns.

Vi söker

Dig som är legitimerad psykolog, trygg i dig själv och i din yrkesroll. Vi letar efter en person som är ansvarstagande och kan strukturera och prioritera sitt arbete. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, såväl som med andra och att du är en aktiv teammedlem. Har du en god samarbetsförmåga, en positiv inställning och ett engagemang för det du arbetar med är chansen stor att du är den vi söker.


Vår arbetsplats

Smärtenheten är en multiprofessionell öppenvårdsverksamhet för patienter med långvarig, icke cancerrelaterad smärta. Vi arbetar teambaserat med hälsobefrämjande insatser och som psykolog har du en mycket viktig roll i teamet.

Smärtenheten är en gemensam resurs för hela Kalmar län samt regionalt center för Ehlers Danlos syndrom (EDS). Här arbetar läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator, psykolog, undersköterska och medicinska sekreterare.

Arbetet är teambaserat och vi erbjuder kvalificerade bedömningar, behandlingar och multiprofessionell ACT-inriktad rehabilitering. Arbetsplatsen präglas av en positiv och engagerad anda och ett ständigt levande utvecklingsarbete.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/139

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-03-21

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Christina Ohlzon

0490-862 73

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30