Psykolog BUP Öppenvårdsmottagningen

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Till BUP Västervik/Vimmerby öppenvård söker vi nu dig som är leg psykolog med intresse för barnpsykiatriskt arbete. Du kommer att ingå i ett multiprofessionellt team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, socionomer, arbetsterapeuter, sjukgymnast och sekreterare där du har möjlighet att få vara med och utveckla barnpsykiatrin i Kalmar län.

Du kommer att arbeta med barnpsykiatrisk bedömning, utredning och behandling av barn och ungdomar i ett multidisciplinärt sammanhang där samverkan med skola, socialtjänst och vårdgrannar är en viktig del. Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden. Vi arbetar utifrån ett tvärvetenskapligt synsätt.

Vi erbjuder en intressant och spännande utmaning i en verksamhet som vill utgöra en barnpsykiatri i framkant. Du erbjuds regelbunden extern handledning i ditt arbete och det finns goda möjligheter till vidareutbildning och kompetensutveckling.

Vi har mottagning i både Västervik och Vimmerby. Det innebär möjlighet att arbeta på båda mottagningarna.

Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är meriterande.

Som person är du lugn, självständig och trygg i din roll. Du är noggrann, har en god struktur i ditt arbete och värnar om god kvalitet. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt. 

B-körkort krävs.

Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län har mottagningar i Västervik, Vimmerby, Oskarshamn och Kalmar. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter som tillhör kliniken.

På mottagningarna i Västervik och Vimmerby är vi drygt 25 medarbetare som under ett år möter ungefär 1200 barn, ungdomar och deras familjer. På båda orterna ligger mottagningarna centralt med gångavstånd till buss- och tågförbindelser.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/637

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-15
Upplysning om tjänsten

Maja Thulin, Enhetschef

0490-86428

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 september 2022 Lämna synpunkter på innehållet