Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Psykolog BUP öppenvårdsmottagning

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Som psykolog på vår mottagning erbjuds du ett varierat arbete som innehåller behandling, bedömning och utredning av barn och ungdomar. 

Du kommer att ingå i ett multiprofessionellt team där du har möjlighet att få vara med och utveckla barnpsykiatrin i Kalmar län. Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden i verksamheten. Vår mottagning kännetecknas av medarbetare med stor kompetens och engagemang i arbetet.

Samverkan med skola, socialtjänst och vårdgrannar är en viktig del av arbetet. Vi arbetar utifrån ett tvärvetenskapligt synsätt.

Du erbjuds regelbunden extern handledning i ditt arbete och det finns goda möjligheter till vidareutbildning och kompetensutveckling. Du planerar i hög grad ditt arbete själv och erbjuds flextid.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag - fredag.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med intresse för psykiatri. Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är meriterande.

Som person är du lugn, självständig och trygg i din roll. Du är noggrann, har en god struktur i ditt arbete och värnar om god kvalitet. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

B-körkort krävs.

Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län har mottagningar i Västervik, Oskarshamn och Kalmar. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter som tillhör kliniken.

På mottagningen i Västervik är vi drygt 25 medarbetare som under ett år möter ungefär 1200 barn, ungdomar och deras familjer. Mottagningen ligger centralt med gångavstånd till buss- och tågförbindelser.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/661

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-11-30
Upplysning om tjänsten

Maja Thulin, Enhetschef

0490-86428

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30