Psykolog, BUP öppenvård Västervik/Vimmerby

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Till BUP Västervik/Vimmerby öppenvård söker vi nu dig som är leg psykolog med intresse för och erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete. Du kommer att ingå i ett multiprofessionellt team med läkare, psykolog, sjuksköterskor, socionomer, arbetsterapeuter, sjukgymnast och sekreterare där du har möjlighet att få vara med och utveckla barnpsykiatrin i Kalmar län.

Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden. Vi arbetar utifrån ett tvärvetenskapligt synsätt. Det finns möjligheter att konsultera kollegor såväl på behandlingskonferenser som när behov uppstår. Det finns goda möjligheter till fortbildning och alla medarbetare erbjuds regelbunden extern handledning utifrån olika metoder såsom KBT, PDT och familjeterapi.

Vi erbjuder en intressant och spännande utmaning i en verksamhet som vill utgöra en barnpsykiatri i framkant.

Du kommer att arbeta med bedömning, utredning och behandling av barn, ungdomar och deras familjer i ett multidisciplinärt sammanhang. Du kommer att ha ett nära samarbete med olika professioner och ha kontakt med skola, socialtjänst och vårdgrannar. På vår arbetsplats strävar vi efter ett gott klimat för diskussion och dialog.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete.

Som person är du lugn, självständig och trygg i din roll. Du är noggrann, har en god struktur i ditt arbete och värnar om god kvalitet. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt. 

B-körkort önskvärt.

Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Den specialiserande barn och ungdomspsykiatrin i Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet I Västervik, Vimmerby, Oskarshamn och Kalmar. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter som tillhör kliniken. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord. Vi värnar om en hög kvalitet och ett helhetstänkande i arbetet.

Vi är lokaliserade i nyrenoverade lokaler i såväl Västervik som Vimmerby. Alla medarbetare har flextid vilket innebär goda möjligheter att påverka arbetsdagen.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/272

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-04-22
Upplysning om tjänsten

Camilla Svensson

0490-864 28
Upplysning om tjänsten

Jenny Sylvan, Psykologföreningen

0490-878 74
Upplysning om tjänsten

Hedvig Fejes-Varga, psykolog

0490-860 56

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 19 april 2021 Lämna synpunkter på innehållet