Psykolog alternativt PTP-psykolog till Vuxenpsykiatrisk mottagning

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Hos oss får du ett spännande och varierande uppdrag som psykolog. På mottagningen jobbar idag fyra legitimerade psykologer. Vi möter patienter med både korta och långa vårdkontakter och patienter med varierande problematik. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att utreda, bedöma och behandla genom samtal. Vi har ett stort fokus på att våra psykologer ska arbeta tillsammans för att utveckla verksamheten.

Väljer du att göra PTP-tjänst hos oss får du ett heltäckande och spännande år. Efter din PTP-tjänstgöring finns goda möjligheter att tjänsten övergår till en tillsvidareanställning som legitimerad psykolog. 

I PTP-tjänsten har Region Kalmar län antagit ett PTP-program med studierektor och regelbundna nätverksträffar med utbildningar. Du har en PTP-handledare på avdelningen samt möjlighet att delta på internutbildningar.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller som har examen från psykologprogrammet. Du trivs med en varierad patientgrupp och värnar ett gott samarbete med dina kollegor.

Du är nyfiken och flexibel i ditt arbetssätt och kan bidra med idéer och drivkraft för att utveckla och förbättra vår verksamhet.

Det är viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga. Du är skicklig på att lyssna och kommunicera och bidrar på så sätt till ett gott arbetsklimat.

Det är viktigt att du är lugn och trygg i dig själv och har förmåga att arbeta självständigt med stöd av teamet.

Vår arbetsplats

Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienten optimal vård. Våra olika kompetenser, både medicinska och psykologiska, kompletterar varandra så att vi kan erbjuda en stor bredd av behandlingsformer såsom stödsamtal, PDT, KBT, DBT, medicinering etc.

Under 2017 flyttade vi in i våra nya lokaler. Vi kan erbjuda en ljus och rymlig arbetsplats som är perfekt anpassat efter våra patienters behov.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1013

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-16
Upplysning om tjänsten

Annika Malmunger

0492-176 18

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 17 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet