Psykolog alternativt PTP-psykolog till psykiatriska öppenvården Västervik

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Hos oss får du ett varierat uppdrag med goda möjligheter att fördjupa dig inom områden som du är extra intresserad av.

Arbetet innebär psykologiskt bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete. Du arbetar både självständigt och tillsammans med dina psykologkollegor och övriga professioner i verksamheten. Vi har välfungerande rutiner i arbetet vilket gör att det finns goda möjligheter för dig att själv strukturera din arbetsdag.

I arbetet ingår samarbete med våra vårdgrannar. Vi har väletablerade kontaktvägar och upplever att kommunikation och samarbete fungerar mycket väl.

Psykologgruppen hos oss består av sex legitimerade psykologer. I teamet kompletterar vi varandra väl genom olika åldrar, bakgrund och intresseområden. Det bidrar till ett mycket givande arbetsklimat där vi både månar om varandra och har patienten i fokus. På enheten arbetar vi nära varandra oavsett yrkeskategori.

Vi erbjuder generöst med kompetensutveckling och handledning både externt och internt. Som ny medarbetare hos oss får du god introduktion i verksamheten och stöd via mentorskap.

Vi söker

Vi söker dig som har ett stort engagemang i ditt arbete och förmåga att se patienten som individ. Du är nyfiken och flexibel i ditt arbetssätt och kan bidra med idéer och drivkraft för att utveckla och förbättra vår verksamhet.

Då vi värnar teamarbetet är det viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga. Du är skicklig på att lyssna och kommunicera och bidrar på så sätt till ett gott arbetsklimat.

Det är viktigt att du är lugn och trygg i dig själv och har förmåga att arbeta självständigt med stöd av teamet.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog alternativt dig som vill göra din PTP-tjänstgöring hos oss.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av och intresse för allmänpsykiatriskt arbete, både behandling och utredning.

Vår arbetsplats

Vår basenhet består av öppenvården i Västervik som är placerad på två mottagningar, en öppenvårdsmottagning i Vimmerby samt slutenvårdsavdelningar och rättspsykiatri i Västervik.

Öppenvårdspsykiatrin erbjuder utöver specialiserade bedömnings- och utredningsinsatser en stor bredd av behandlingsformer såsom exempelvis kognitiv beteendeterapi, psykodynamisk terapi, PTSD-behandling, internetbaserad KBT, ACT och DBT. Vi har också olika psykoedukativa patient- och anhöriggrupper som affektskola, bipolärskola och ADHD-skola.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/689

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-17
Upplysning om tjänsten

Lisa Seger

0490-865 53
Upplysning om tjänsten

Anna Nordström

0490-xx xx xx

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 oktober 2021 Lämna synpunkter på innehållet