Prova-på tjänst Barnsjuksköterska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Funderar du på att arbeta som specialistsjuksköterska? Kom till Västerviks sjukhus och prova på!

Region Kalmar län fortsätter satsa på att ytterligare höja kompetensen inom den specialiserade hälso- och sjukvården för att kunna säkerställa att vi kan erbjuda en professionell vård även i framtiden.

Nu finns möjlighet för dig som är sjuksköterska och som är motiverad att ta ett steg vidare i karriären att specialisera dig till barnsjuksköterska.

Våra prova-på tjänster innebär att du under fyra månader arbetar i nära samarbete med en specialistsjuksköterska.
Du får en inblick i yrket och vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst från första dagen. Under specialistutbildningen behåller du sedan både din lön och alla andra anställningsförmåner.
( https://www.regionkalmar.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/)

Vi söker

Vi söker dig legitimerade sjuksköterska som funderar på att ta ytterligare ett steg i karriären genom en vidareutbildning. Vi söker dig som innan detta vill prova på hur arbetet som specialistsjuksköterska är.

Du behöver ha minst ett års erfarenhet som sjuksköterska.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn och ungdomskliniken i Västervik ger specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron och i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri. Hos oss får barn och ungdomar vård och omsorg dygnet runt, årets alla dagar. Miljön är viktig för ett barn som vårdas på sjukhus. De behöver närheten till föräldrarna, flexibel och barnkunnig personal, ett bra rum och lekmöjligheter.

Barn- och ungdomskliniken har två mottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn. Vårdavdelningen finns på Västerviks sjukhus, där finns också Neonatalavdelningen (för tidigt födda eller sjuka nyfödda), Dagsjukvård, Lekterapi och Sjukhusskola.

Som barnsjuksköterska kan du arbeta självständigt inom olika specialområden på sjukhus eller med friska barn inom barnhälsovård och skola. Under utbildningen fördjupas dina kunskaper, färdigheter och professionella förhållningssätt som barnsjuksköterska.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF VK:2019:6

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämmpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Tina Engström

Avdelningschef

0490-86079
Upplysning om tjänsten

Helene Lindholm

Avdelningschef

0490-86731
Upplysning om tjänsten

Jacob Hoffsten

Facklig företrädare Vårdförbundet

0490-86756
Upplysning om tjänsten

Elin Sjöblom

HR-konsult

0490-86408

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet