Prova-på tjänst Barnmorska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Har du funderat på hur det vore att arbeta som barnmorska? Kom till Västerviks sjukhus och prova på!

Region Kalmar län fortsätter satsa på att ytterligare höja kompetensen inom den specialiserade hälso- och sjukvården för att säkerställa att vi kan erbjuda en professionell vård även i framtiden.

Nu finns möjlighet för dig som är sjuksköterska och som är motiverad att ta ett steg vidare i karriären att specialisera dig som sjuksköterska genom att bli barnmorska.

Våra prova-på tjänster innebär att du under fyra månader arbetar i nära samarbete med en barnmorska.
Du får en inblick i yrket och vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst från första dagen. Under utbildningen behåller du sedan både din lön och alla andra anställningsförmåner.
( https://www.regionkalmar.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/)

Vi söker

Vi söker dig legitimerade sjuksköterska som funderar på att ta ytterligare ett steg i karriären genom en vidareutbildning. Vi söker dig som innan detta vill prova på hur arbetet som barnmorska är.

Du behöver ha minst ett års erfarenhet som sjuksköterska.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kvinnokliniken i Västervik och Mödrahälsovården i norra Kalmar län verkar genom att bedriva en välfungerande hälso- och sjukvård inom kvinnosjukvård, mödrahälsovård och förlossning.

Barnmorskor arbetar för kvinnors reproduktiva hälsa inom ett mycket brett verksamhetsområde, de träffar kvinnor under hela deras livscykel från den unga skolflickan till den åldrande kvinnan. Barnmorskan möter kvinnor & män, barn, ungdomar och vuxna, i sitt arbete med sexuell och reproduktiv och perinatal hälsa.

BB och förlossning
Hos oss arbetar barnmorskor, sjuksköterskor, läkare, barnsköterskor,och undersköterskor i ett team kring den nyblivna familjen. Vi har också tillgång till kurator

Mödrahälsovårdens uppdrag är att genom främjande och förebyggande insatser och identifiering av risker för ohälsa, bidra till god sexuell och reproduktiv hälsa samt minimera risker och sjuklighet för kvinnor och barn under graviditet, förlossning och spädbarnstid.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF VK:2019:5

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Wiman

Avdelningschef

0490-86969
Upplysning om tjänsten

Madeleine Ingmarsson

Avdelningschef

0490-87427
Upplysning om tjänsten

Eva Wester

Avdelningschef

0490-86379
Upplysning om tjänsten

Maria Petersson

Avdelningschef

0490-87320
Upplysning om tjänsten

Linda Bodin

Facklig företrädare Vårdförbundet

0409-86000
Upplysning om tjänsten

Elin Sjöblom

HR-konsult

0490-86408

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30