Prova-på att arbeta som specialistsjuksköterska eller barnmorska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Har du funderat över hur det vore att arbeta som specialistsjuksköterska eller barnmorska?

Kom till Västerviks sjukhus och prova på!

Region Kalmar län fortsätter satsa på att ytterligare höja kompetensen inom den specialiserade hälso- och sjukvården för att kunna säkerställa att vi kan erbjuda en professionell vård även i framtiden. Nu finns det möjlighet för dig som är legitimerad sjuksköterska och som är motiverad att ta ett steg vidare i karriären att specialisera dig  inom operation-, anestesi-, intensivvård-, barn- eller till barnmorska.

Våra prova-på tjänster innebär att du under fyra månader arbetar i nära samarbete med en specialistsjuksköterska eller barnmorska. Du får en inblick i yrket och vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst från första dagen. Under specialistutbildningen behåller du sedan både din lön och alla andra anställningsförmåner.

Mer om våra förmåner

Mer om prova-på anställning

Mer om utbildningsanställning

Vi söker

Vi söker dig legitimerade sjuksköterska som funderar på att ta ytterligare ett steg i karriären genom en vidareutbildning. Vi söker dig som innan detta vill prova på hur arbetet som specialistsjuksköterska eller barnmorska är. Du behöver ha minst ett års erfarenhet som sjuksköterska.

Vår arbetsplats

Prova-på anställningarna är förlagda på operation- intensivvårdskliniken, barnkliniken eller kvinnokliniken beroende på vilken specialitet du är intresserad av.

Väljer du Operation/Anestesi/IVA så erbjuder vi dig att prova-på en månad på varje ställe samt sista månaden på den arbetsplats som du tyckte var mest intressant!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/184

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Stefan & Niklas , Operation/anestesi-

0490-862 42 / 0490-869 70
Upplysning om tjänsten

Helen & Tina, Barn-

0490- 867 31 / 0490- 860 79
Upplysning om tjänsten

Maria, Barnmorska

0490- 873 20
Upplysning om tjänsten

Helene & Carina, Intensivvård-

0490- 868 76 / 0490-873 62

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 april 2020 Lämna synpunkter på innehållet