Proteskirurg Ortopedkliniken

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder 

På Ortopedkliniken Oskarshamn är vi drygt 30 medarbetare. Vi har en bra bemanning på vårdavdelning och operationsavdelning och bedriver sedan 2004 en uteslutande elektiv ortopedisk kirurgi på absolut högsta nivå. Vår inriktning är ledprotesoperationer i höft och knä och vi utförde under 2019 c:a 800 ledprotesoperationer. Vi utför även elektiv dagkirurgi innefattande hand/fotkirurgi samt artroskopisk kirurgi. Vi strävar målmedvetet mot att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer och vi är mycket stolta över våra resultat och omdömen från patienter och övrig omvärld. Detta gör också att en stor del av våra patienter kommer till oss från andra län. Vi står nu inför en generationsväxling på läkarsidan beroende av pensionsavgångar.

Oskarshamn är en mindre stad, direkt på kustlinjen med färjeförbindelser till våra stora öar. Pendlingsavstånd till Kalmar med internationell flygförbindelse. Absolut närhet till rekreerande natur.

Vi söker

Vi söker nu en specialistläkare inom ortopedisk kirurgi.
Primärt söker vi en knäproteskirurg.

Vår arbetsplats

Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Vi har ett gott klimat samt spirande samarbete mellan regionens 3 separata ortopedkliniker. Vi har ett utpräglat etablerat PAL-skap där vi ser relationen mellan enskild vårdtagare och läkare som den viktigaste förutsättningen för en god och säker vård. Du kommer att möta en god kollegialitet, ett varmt arbetsklimat samt en strävan att optimera varje medarbetares arbetsliv.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/858

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anthony Mohlin Basenhetschef

0491-78 26 63
Upplysning om tjänsten

Stefan Broqvist Läkarföreningen

0491-782617

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30