Projektledare barn som anhöriga

Regionstaben

Vi erbjuder

Nationellt kompetenscentrum anhöriga (NKA) är en kreativ mötesplats för beslutsfattare, personal, anhöriga, brukare och forskare. Då anhörigområdet är ett relativt nytt kunskapsområde och NKA är en ung verksamhet erbjuder vi dig många möjligheter att bidra med din kreativitet och nyskapande i utvecklingen av stöd till barn som anhöriga, NKA:s verksamhet och din egen kompetensutveckling. Du kommer att ge stöd till kommuner, landsting och enskilda utförare för utveckling och implementering av stöd till barn som anhöriga. Vi fungerar som en länk mellan forskning och praktik och hos oss finns möjlighet till deltagande i forskning, utveckling och publicering vid Linnéuniversitet och andra former av kompetensutveckling.

Vi söker

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom socialt arbete, pedagogik, vårdvetenskap, hälsovetenskap eller motsvarande och har erfarenhet att arbeta med barn och ungdomsfrågor. Du ska ha god kommunikationsförmåga och kunna utrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du ska kunna samverka och stödja utvecklingsarbete på lokal, regional och nationell nivå och arrangera och koordinera nätverksmöte För att du ska lyckas i ditt arbete är samarbete, flexibilitet, ansvarstagande och att se möjligheter viktiga egenskaper.

Vår arbetsplats

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

NKA arbetar nationellt med anhörigfrågor på uppdrag av Socialstyrelsen och fungerar som ett nationellt expertstöd till kommuner, landsting och enskilda utförare. NKA:s verksamhetsområde omfattar alla anhöriga oberoende av den närstående personens ålder, sjukdom, diagnos eller funktionsnedsättning och arbetet sker på nationell nivå vilket innebär en del resor. Arbetet förutsätter att du har körkort. NKA är lokaliserat inom utvecklingsenheten för lärande och förnyelse vid Landstingsdirektörens stab, Region Kalmar län.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

Ldirst:2019:7

Placering/enhet:

Regionstaben

Anställningsform:

Allmän visstid

Anställningstid:

Allmän visstid

Sysselsättningsgrad:

100% Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-05-05

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lennart Magnusson

Verksamhetschef

0480-418021

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30