Projektekonom

Kalmar länstrafik

Vi erbjuder

en ny spännande tjänst som Projektekonom.  Som projektekonom bevakar du proaktivt projektens ekonomi, hanterar balans- och resultaträkning. Du har ett nära samarbete med projektledare och stöttar dessa i ekonomiska frågor i projekten. Vidare gör du analyser, tar fram nyckeltal och rapporter samt uppföljning och slutredovisning av projekten. Utöver uppgifterna som projektekonom kommer du att arbeta med sedvanliga ekonomiuppgifter inom förvaltningens ansvarsområde. Tillsammans med övriga ekonomer utvecklar du de ekonomiska processerna inom förvaltningen och Region Kalmar. 

Vi söker

dig som har högskoleutbildning inom ekonomi. Utöver högskoleutbildning inom ekonomi har du erfarenhet av arbete med ekonomi och projektredovisning som gör att du känner dig trygg i din roll och självständigt kan driva dina arbetsuppgifter framåt.

Som person är du noggrann, strukturerad, tar egna initiativ och har en hög känsla för kvalitet. Vidare tycker vi att det är viktigt att du har du en god samarbetsförmåga, är lyhörd och kan kommunicera. 

Du är en person som gärna axlar ledarrollen och har erfarenhet av att leda en grupp mot gemensamma mål. 

Vår arbetsplats

inom Kalmar länstrafik är vi ungefär 110 medarbetare på kontor i Högsby, Oskarshamn och Kalmar. Huvudkontoret finns i Högsby. 

Tjänsten som projektekonom tillhör basenhet Ekonomi. 

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vårt ansvar innefattar stads- och landsbygdsbussar, Kustpilen, Öresundståg, Krösatåg och serviceresor i länet.
Tillsammans med Region Kalmar läns 7 000 medarbetare verkar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/802

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-01-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Nyström, Ekonomichef

010-212 10 87
Upplysning om tjänsten

Pernilla de Vries, HR-Chef

072-465 82 24

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30