bild för annons Programmerare IT-infrastruktur

Programmerare IT-infrastruktur

IT-förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete som programmerare där du har en viktig roll i att utveckla framtidens digitala plattformar för automation av Region Kalmar läns IT-infrastruktur. Du realiserar integrationer mellan IT-infrastruktursystem och konfigurations-, ärendehanterings- och övervakningssystem.

Ditt arbete omfattar att tillsammans med tekniskt systemansvariga utveckla integrationer och automationer för att skapa ett effektivt arbetssätt där konfiguration av nätverk, servrar, lagring och brandväggar kan göras på ett enhetligt och förutsägbart sätt. Du arbetar även med framtagning av skript för information från och konfiguration av manageringsverktyg för datacenter. Din arbetsplats är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar. Tjänsten är säkerhetsklassad.

Vi söker

Vi söker dig som har:
- Relevant universitetsutbildning inom datateknik och programmering alternativt annan utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig.
- Goda kunskaper och erfarenhet av Python- och API-programmering.
- Goda kunskaper och erfarenheter av versionshanteringsverktyg såsom Git.
- Erfarenhet av integrationer mot logghanterings- och övervakningssystem inom IT-infrastruktur.
- Erfarenhet av metoder och metodutveckling för automatiserade och regelbundna mjukvaruleveranser, s k ”continuous integration & delivery”.

Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet inom något av dessa områden: Powershell, Java, .NET, Ansible, Grafana, Elasticsearch och REST-API.

För att trivas bra hos oss är du en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du har förmåga att jobba självständigt, driva processer framåt samt är noggrann och kvalitetsmedveten.

Vår arbetsplats

Enheten IT Infrastruktur består av teamen Server/lagring, Säkerhet samt Kommunikation. Det goda samarbetet över teamgränserna, bredd i arbetsuppgifter och möjlighet till variation av ansvarsområden över tid bidrar till trivsel och personlig utveckling. Känslan av att arbeta för länets invånare gör arbetet betydelsefullt och vi ser tydligt den nytta som IT skapar.

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. I vår medarbetarenkät visar vi återigen fina resultat med en stor andel medarbetare som anger att de är stolta över att arbeta inom Region Kalmar läns IT. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar och hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen, både som programmerare och medarbetare.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 180 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/381

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-05-25
Upplysning om tjänsten

Torbjörn Holmberg, enhetschef IT-infrastruktur

0480-84864
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-84000vxl
Upplysning om tjänsten

Lina Kinnander Jarl, Vårdförbundet

0480-84000vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30