Primärvårdspsykolog till Vimmerby HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Välkommen att söka till vår verksamhet inom Psykisk hälsa på hälsocentralen i Vimmerby. Här får du möta patienter och ägna större delen av din tid åt psykologisk behandling. Vi är idag ett team om tre psykologer och två kuratorer som arbetar självständigt men också tillsammans. Vårt uppdrag riktar sig mot målgruppen patienter som är 18 år och uppåt med lättare till medelsvår psykisk ohälsa.

Som psykolog bedömer du vilken behandlingsinsats som är lämplig och det finns möjlighet att arbeta både med individuella kontakter och gruppbehandlingar.

Vi arbetar tillsammans med övrig personal på hälsocentralen och andra aktörer i samverkan kring patienten.

Kompetensutveckling kopplat till ditt uppdrag erbjuds i tjänsten och även möjlighet att delta i utvecklingsarbete. Inom Psykisk hälsa primärvården arbetar flera psykologer och kuratorer som du träffar regelbundet för kollegialt utbyte, kompetenshöjande insatser och i handledningsgrupper.

Vi söker

Dig som är intresserad av att arbeta självständigt kombinerat med teamarbete. 

Du är legitimerad psykolog och vi värdesätter erfarenhet av psykologarbete inom olika områden.

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar gärna initiativ, kan prioritera och organisera ditt arbete.

Vår arbetsplats

Du är placerad på Vimmerby hälsocentral som är regionens största hälsocentral med ca 15 500 listade patienter. Hos oss arbetar specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, utbildningsläkare, psykologer, kuratorer, fotvårdsterapeut, sjuksköterskor, distriktssköterskor, biomedicinsk analytiker samt medicinska sekreterare.

Vi är utbildningshälsocentral inom regionen vilket innebär att vi kontinuerligt förutom att ta emot studenter från alla yrkeskategorier också ger personer med utländsk legitimation att lära känna vårt svenska hälso- och sjukvårdsystem som ett led i att skaffa sig svensk yrkeslegitimation.

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/499

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-22
Upplysning om tjänsten

Annika Lundmark, verksamhetschef Psykisk hälsa

0480-818 97
Upplysning om tjänsten

Camilla Ljungdahl, verksamhetschef Vimmerby HC

0492-175 30
Upplysning om tjänsten

Martina Sundberg, Psykologförbundet

0490-879 17

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 oktober 2021 Lämna synpunkter på innehållet