Primärvårdspsykolog Kvarnholmens hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som psykolog hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Hos oss är samarbetet väldigt viktigt. Vi har en god sammanhållning och hjälper varandra att tillsammans nå verksamhetens uppsatta mål. Vi har korta beslutsvägar och arbetar ständigt att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Arbetsmiljön är i fokus för våra patienters bästa.

Inom Region Kalmar län har vi under senaste åren valt att satsa på psykologkompetens inom primärvården. Vi söker dig som är intresserad av att föra fram och vidareutveckla det psykologiska perspektivet inom primärvården. Du kommer att vara placerad på Kvarnholmens hälsocentral och ingå i Psykisk hälsa primärvård. Primärvården i Kalmar län ska erbjuda vårdinsatser för personer över 18 år med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Dina insatser kan handla om att erbjuda digitala såväl som fysiska besök till patientgruppen. Psykologen ansvarar för bedömningar, behandlingar enligt en stegvis vårdmodell samt deltar i rehabilitering och multiprofessionella team. Samverkan med övrig personal är central och arbetet innefattar även handledning, undervisning och konsultationsinsatser. Utöver detta ingår även metod- och organisationsutveckling för att hitta vägar att tidigt upptäcka och förebygga psykisk ohälsa. Inom Psykisk hälsa primärvård arbetar flera psykologer och kuratorer som du träffar regelbundet för kollegialt utbyte, kompetenshöjande insatser och i handledningsgrupper.  

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi värdesätter erfarenhet och kompetens av psykologarbete inom olika områden.

Du arbetar bra ihop med andra människor, har ett bra bemötande och ett genuint intresse och vilja att hjälpa andra. Vi ser gärna att du tar egna initiativ, uppnår resultat, är noggrann och utför ditt arbete ansvarsfullt med god kvalitet. Att kunna planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt är en förutsättning i arbetet som psykolog hos oss. Du behåller ditt lugn i stressade situationer och kan fokusera på rätt saker. Du ser till verksamhetens bästa och kan se helheten, och också förstå och se din egen roll i det större perspektivet.

Vår arbetsplats

Kvarnholmens hälsocentral är en medelstor hälsocentral, med ca 7500 listade patienter, som ligger i centrala Kalmar. Hälsocentralen är en del av Region Kalmar och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang och hög kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. På Kvarnholmens hälsocentral arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan dessa är en självklar del i vårt patientarbete. Vi tror att ett långsiktigt, positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal vill stanna. Detta arbete ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter. Tillsammans och med lika värde skapar vi en god spiral på ett öppet, kunnigt och engagerat sätt.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/535

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-08-11
Upplysning om tjänsten

Annika Lundmark, verksamhetschef Psykisk hälsa

070-359 84 49
Upplysning om tjänsten

Ann-Louise Elling, verksamhetschef Kvarnholmens HC

070-222 08 51
Upplysning om tjänsten

Martina Sundberg, Psykologförbundet

0490-879 17

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 juli 2021 Lämna synpunkter på innehållet