Pacemakersjuksköterska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Pacemakermottagningen ligger i direkt anslutning till avdelning 4 och hjärtintensiven. Tjänsten är kombinerad sjuksköterska på pacemakermottagning samt sjuksköterska på avdelning 4/HIA.

På pacemakermottagningen ansvarar vi för uppföljning och regelbundna kontroller av patienter med pacemaker/ICD. Pacemakermottagningen bemannas av totalt två sjuksköterskor. Som sjuksköterska på pacemakermottagningen får du ett flexibelt arbete där du har egen mottagning med stöd från kardiolog. Utöver mottagning ingår distansuppföljning och administrativa arbetsuppgifter.

På avdelning 4 får du ett stimulerande och omväxlande arbete med individuellt anpassad introduktion. Som sjuksköterska deltar du aktivt i det medicinska omhändertagandet av patienten i nära samarbete med läkare och övriga yrkeskategorier.

Du spelar en självklar roll i patientens vård då du ansvarar för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. På eftervårdsavdelningen kommer du ha ansvar för bedömning och uppföljning av patienternas omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska på HIA kommer du att möta akut sjuka hjärtpatienter och du kommer att lära dig mycket inom området kardiologi.

Stor möjlighet finns till utbildning inom både kardiologi och pacemaker/ICD/CRT.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som tycker om ett omväxlande och stimulerande arbete med patienten i fokus. Erfarenhet av hjärtsjukvård, pacemakerbehandling och hjärtintensivvård är meriterande. Har du dessutom utbildning inom kardiologi och pacemakerbehandling är det här tjänsten för dig.

Vi ser gärna att du är en person som har lätt att samarbeta och ser möjligheter framför svårigheter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Medicinavdelning 4 är en avdelning som består av en hjärtintensivvårdsenhet (HIA) med 4 platser och en eftervårdsavdelning med 16 platser. Hjärtmottagning och pacemakermottagning finns i direkt anslutning.

På HIA vårdas och övervakas patienter med misstänkt eller akut hjärtinfarkt samt andra hjärtsjukdomar. På avdelning 4 eftervårdas patienterna efter HIA men också postoperativt efter t.ex. CABG och klaffoperation. Det är även akutintag för patienter med framförallt hjärtsjukdom men även patienter med andra medicinska diagnoser vårdas hos oss.

Vi jobbar aktivt med att hela tiden förbättra kvaliteten inom hjärtvården på Västerviks sjukhus och har fått pris för bästa hjärtsjukvården i landet. Vi är ett glatt gäng medarbetare här på avdelning 4/HIA som ser fram emot att få just dig som ny medarbetare. Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/402

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-06-15
Upplysning om tjänsten

Mikael Karlsson

0490-867 89
Upplysning om tjänsten

Madeleine Andersson, Vårdförbundet

0490-86144

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30